Ännu en helg förbi...

Ja, det låter kanske lite trist med min överskrift. Men alltså...det ÄR lite trist för det går inte att göra det jag gillar allra mest på helgerna, nämligen SPÅRA. Men för all del, det har blivit sköna promenader. Fast idag gjorde det lite ont i tassarna med skaren på snön, jag var faktiskt riktigt besvärad. Men det blir ju ljusare i alla fall. Och någon gång måste det väl bli vår. Eller?

Natten till idag sov jag på Dattis för Matte jobbade. När hon kom imorse berättade hon att hon blivit kär. Jag blev allt lite rädd. Men så fick jag förklarat att det var en bil Matte hade blivit kär i, nämligen en Toyota Land Cruiser som hon kollat på inatt på nätet. Den är dyr även i begagnat skick så vi måste börja spara. Lova får snällt gå några tusen mil till innan det blir byte.

Ikväll har vi besök av Knappen för hans husfolk är på galej. Matte sorterar och fixar. Inget kul tycker jag. Men jag räknar med att Matte kroknar rätt tidigt ikväll eftersom hon knappt sovit något inatt och inte på dagen heller. Måste säga att jag lugnt föredrar att hon nattjobbar än är väck en hel lördag eller söndag. Jag sover så gott på Dattis och så är det frulle och liten tur med Dagismatte och sen är det bara att vänta in Matte.

Tycker jag börjar vädra färdiga blodpuddingsgodisar från köket nu. Bäst att kolla!

Kommentarer
Postat av: Helene och Zico

Marie har blivit kär? Hoppades naturligtvis på en jakträttsinnehavare ..... och så är det en bil!!!!

Skärp dej Marie!

Puss på dej Lakkan - lykkans dej som har en galen matte!

H&Z

2010-02-21 @ 21:14:34
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Vi trodde oxå en kort sekund att det var någon annan än en lyxbil... men förstår att det blev kärlek vid första ögonkastet där på parkeringsplatsen.



Vi har oxå börjat spara... men för oss blir det max till en lite större "Svenssonbil"

2010-02-22 @ 22:21:35
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0