Mysteriet med "grejen"

Ni minns säkert att jag hade en "grej" i magen innan jul när jag var inlagd på Djursjukhuset. En konstig sak som dom inte visste vad det var. Efter två månader skulle den följas upp med nytt ultraljud och ikväll var det dags. Vi hade fått tid till ultraljudsspecialist Ulrik som kommer från Danmark några kvällar i månaden bara för att göra ultraljud.

Elliots Matte följde med som stöd och det behövdes nog för Matte var ju helt i upplösningstillstånd så nervös hon var. Vi fick vänta en liten stund men kom sedan in och jag fick hoppa upp på bordet. Sen blev jag tippad hit och dit, rakad på magen och inkladdad med gel. Ulrik letade och letade med ultraljudsmojängen men någon grej stod inte att finna i min mage. Den är borta. Han letade extra länge och extra noga men ingen grej.

Nästan för bra för att vara sant ju men det verkar ändå som att jag är friskförklarad. Och pigg är jag, det kan flera skriva under på. Så nu ska vi bara få grejen ur Mattes huvud (den har kansek hoppat dit för hon har ju fått den på hjärnan). Men vilken trevlig kväll för på vägen hem handlade Matte bland annat färsk fläskfilé som stektes till mig och Knappen fick också smaka. Sen blev det grisöra och tvåbeningarna festade också på godsaker. Och så har Matte ringt runt och basunerat ut den goda nyheten förståss. Exakt vad grejen var får vi nog aldrig veta men vi är nöjda bara den håller sig borta!

Nu hoppas jag att min stackars päls kan få växa ut i frid och ro och att vi bara kan få ha det bra och vara friska och pigga.

Tack alla som tänkte på oss, höll tummar och tassar och till Ann som föjde med och stöttade!

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Hipp hipp hurra vad glada vi oxå är ida!



Kanon att grejen bara försvunnit... det gjorde den rätt i.



Nu sover n i säkert riktigt riktigt gott inatt, trötta men lyckliga :-)



Kramar från oss alla till er båda

2010-02-08 @ 22:10:04
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Medicinpinnen

Ja det var verkligen goda nyheter. Nu hoppas vi att livet ska fortsätta så bra som det verkar utveckla sig. Pigg och frisk Lakrits och väntande jobb i Lund till matte. Och våren närmar sig med stora steg. Härligt.

2010-02-08 @ 22:53:55
Postat av: Elliot

Jag o matte brast ut i en liten sång när hon kom hem o berättade,så här sjöng vi:



Vi e så glad HA,HAA -för att du e frisk fallerà

för att du e frisk - fallerá

Så JÄTTEBRA!!!!



tusen miljoner pussingar till er båda från E



ps.matte berättade att hon passade på att sniffa i ditt ena öra när du låg på ultraljudsbordet....så brukar hon göra på mej med....o hon sa att vi luktade lika gott både du o jag =D (hon e inte riktigt klok hihi)GNATT!!!

2010-02-08 @ 23:08:52
Postat av: Flocken på Onsala

Tack Marie för härliga nyheter...alltid lika roligt att prata med dig i telefon. Du sprudlar av glädje och lättnad och det gör vi också! Vi vet hur mycket Lakrits betyder för dig och ni tillsammans betyder mycket för oss, och då blir man så glad och lättad över positiva besked. Låt nu inte den här "grejen" fastna i ditt huvud - släpp det här och njut av att Lakrits mår bra...då mår du också bra! Sådant ska ju DU veta! Tänk på att det borde vara bra gener...Pappa Foppa blir 11 år och mamma Sella blir 10! I Flatvärlden är det förhållandevis bra att bli över 8 år. Fast nu ska jag inte tråckla in mig i gentrådar, för det är ju inte alldeles enkelt för en lekman! NJUT tillsammans med alla i er närhet- och fjärhet som betyder något för er två!

Stora famnen från oss,

Renée & Ted m flock

2010-02-10 @ 15:40:37
URL: http://www.concurro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0