Nattfnatt

Nu ska Matte jobba natt i två veckor. Då jobbar hon varannan natt och då är jag på Dagis (eller Nattis). Det är ju lite konstigt och ovant men inte helt dumt att ha henne hemma på dagarna när det är ljust och vi kan vara ute och rejsa. Idag blev Matte så sur på att vi inte kan träna i snön så hon skottade upp en lång gång och sedan en ruta och där tränade vi....gissa vad...jo RUTAN! Vi tränade FÖRE också på vår långa uppskottade gång ut till grinden och det gick finfint. Där kan man köra inkallning också så det går faktiskt att träna om man är lite uppfinningsrik och har en bra snöskotta! Men helt optimalt blir det ju inte.



Här är vår RUTA. Ser kanske lite fånigt ut man vad fasen!

Nu ska Matte snart åka till jobbet. Härlig sovmorgon hade vi idag, Matte måste ju ladda inför natten. Sånt gillar jag. Och jag har nog sett att hon har packat en "Nattiskasse" med diverse godsaker. Sen när kvällen är slut ska jag sova som en stock och sen kommer Matte!

Tjingeling på er!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Du har det bra du Lakkan! Men stackars din matte, som måste jobba hela natten :(

Vi borde ses snart tycker vi .... spår är väl inte att tänka på, men en lång "prommis" och lite uppletande/budföring skulle väl kunna gå???

Tass&Kram

Z&H

2010-02-01 @ 20:32:57
Postat av: Wallander

"Fiffiga Marie"... vilken superbra idé!



Kommer ju att bli lite annorlunda för er båda dessa veckor men så klart kanon att få lite dagtid så här års istället.



Superbra att du har både dagis & nattis att tillgå :-)

2010-02-01 @ 23:30:30
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0