Lägerveckan slut

Ja nu är lägetveckan slut. Vi var med i torsdags också sedan tog vi semester igår. Det ryktades att Matte skulle jobba i helgen men tydligen var någon annan hågad att tjäna storkovan :D Skönt för nu börjar hon bli som vanligt igen, inte så spöklik som tidigare i veckan.

Torsdagens spår var en upplevelse. Vi gjorden något som kallas långspår. Då är ett jättesuperlångt spår utlagt och så går alla samma spår, på gåsarad liksom. Så byter man förstehund med jämna mellanrum och man får spåra ett par streckor var totalt. Första biten var skitsvår eftersom det regnat jättemycket precis när spåret blev lagt och sedan stekande sol direkt på det. Spåret bara ångade bort. Men vi ångade på och gav oss inte och efter en del vedermödor kom vi i mål trötta men glada. På kvällen sen blev det mat och mycket snack för tvåbeningarnas del. Jag lekte lite med Zico men framåt småtimmarna sov jag mest bredvid Matte i Lotta och Helenes husvagnsförtält där det snaskades godis och dracks läsk och vin.

Idag har vi varit hemma. Fast Matte fick jobba lite fast hon är ledig. Dagismatte blev sjuker i sitt ena öga. Nu får Matte hjälpa mig med terminologin (svårt ord bara det). Dagismatte har fått glaskroppsavlossning i sitt öga. Glaskroppen är som en boll med gele i som sitter framför näthinnan. Med åldern försvinner gelen och det blir lite skrumpet. Till slut kan det hela lossna och fluffa runt därinne och störa bilden. Har man otur kan näthinnan också lossna och då blir synen knas. Det verkar inte som det har hänt men för säkerhetsskull har Matte ordnat tid hos ögonkollega i Malmö imorgon bitti så Dagismatte blir undersökt enligt alla konstens regler. Bra tycker jag som är mån om Dagismatte!

Annars lite trädgårdsfix, märgbensgnag och så råkade jag rasta grannens katt en liten snutt när vi var ute. Fast jag kom snabbt igen när Matte vrålade.

Här kommer lite bilder från veckan.... blev inte jättemånga men ändå något!


Matte o jag i väntans tider på lydnadsplanen.


Kerstin & Nisse har fullt fokus!


Söt-Nisse


Vissa har det bra....Matte Barbro med schäfern Helena. Ett härligt par!


Bad såklart... jag med min Ruffe!


Full fräs!

Ja så var det med lägerveckan. Det vi var med på var kul. Det vi inte var med på vet vi inte något om men det var säkert trevligt det också. Vi kunde ju varit mer igång men är nöjda med det vi fick ut efter omständigheterna dvs utarbetad Matte med många getingstick. Vi tackar för trevligt umgänge och välordnat läger från Sydöstra skånes BK.

Imorgon kommer Flocken Lindeblad på besök. Bäst att ladda batterierna tills dess. Nästa vecka är Mattes sista på VC. Sedan ska det firas. Så skönt det ska bli! Men först blir det väl en massa gnäll innan det är klart. Jag lyssnar inte så noga. Gnäll är dumt, allt blir som det blir tycker jag.

Tjing-tjong!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Kul att ni är nöjda med veckan trots lite icke önskvärda saker. Kul oxå med det där nya ni fick pröva på :-)



En vecka till bara för din matte på VC i T-lilla... så underbart, då har du snart din vanliga matte tillbaks :-)))))



Ses om några timmar!

2010-08-01 @ 13:30:37
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Helene

Vi är hemma nu. Hela dagen idag har jag fixat 3 metersband till rutan! Det blev en uppsättning till er också. Nu ska vi träna så det ryker :D Ses på onsdag, hoppas vi!

/Helene

2010-08-01 @ 19:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0