Liten lägerrapport

I söndags em angjorde vi Anklam utanför Sjöbo. Det blev ingen träning första kvällen utan mest snack för tvåbeningarna. Sent körde vi hem för att sova och Matte var rejält trött. Måndag morgon upp tidigt. Först platsliggning på morgonen, inga problem. Även skotten gick bra. Bryr mig inte men vill ha koll på skytten såklart!

Måndag fm blev det lydnad. Intressant men både jag o Matte fick myror i benen av att sitta stilla så mycket och vänta/titta. På eftermiddagen blev det spår. Matte gick vilse. Suck. Men jag fick ta det spåret och löste det till belåtenhet. Hon hade korsat sitt eget spår två gånger! Inte likt Matte tyckte jag.

I måndags kväll fick jag se Mattes jobb. Hon var tvungen o köra dit för att fixa med papper, ringa patienter etc. Jag låg under skrivbordet mest. Fick en färdigrätt som plåster på såren!

Igår var det upp tidigt igen. Matte var helt förbi av trötthet. Spår på fm. Det gick väl bra, mitt spår var kul, utlagt av en av de andra deltagarna. Men Matte hade otur för i slutet av spåret hon gick med till en annan var ett jordgetingbo. Dom blev arga på Matte och kröp innanför hennes kläder och stack. Ajajaj. Inte bra för Matte är ganska allergisk av sig. Men det hände inget farligt, fast hon har jämrat sig över svullnaderna. Nåväl, vi åkte hem efter den incidenten för Matte kände inte för något mer. Igår kväll rätt sent blev det en tur med Elliot och det var trevligt att få busa lite ordentligt!

Idag hoppar vi förmiddagen så vi är hemma nu. Tanken är att vi ska ut senare idag och spåra men Matte verkar rent av banan. Hon har jobbat för mycket. Är helt slut i rutan. Det blir nog en rätt lugn vecka, lite spår men ingen lydnad och inga sena kvällar för det orkar Matte inte. Lite dumt blev det ju men inte visste vi ju sex månader i förväg när det var anmälan att Matte skulle vara så slutkörd nu.

Lite bilder kommer framöver men inte nu...

Kommentarer
Postat av: Flocken på Onsala

Phu...man blir lite matt av allt ni gör - det gör verkligen ingenting att ta en liten extra vila, det är bara bra!! Hade glömt att ni skulle på läger, det låter lite roligt i alla fall - vi hoppade över vårt läger i år och åkte upp mot Stockholm istället och hade lite småkul. Vi råkade också ut för flera jordgetingbo i skogen. Det var ett annat ekipage där hunden fick getingar på sig och då började hon rulla sig i boet!!! Hon hade fler hundar och matte sprang till undsättning med den påföljd att de angrep henne också, men hon kom undan med bara ett stick. Inget kul, inget kul...!

Hoppas nu att matte Marie hämtar in lite kraft genom vilan och att ni kan avsluta lägerveckan som ni hade önskat.

Voffs på er,

flocken hälsar med matte i spetsen

2010-07-30 @ 10:50:00
URL: http://www.concurro.se
Postat av: ewelina jungmarker

ursäkta att jag stör,men besök gärna min fotoblogg! :)

2010-07-30 @ 11:03:26
URL: http://ewelinasverklighet.blogg.se/
Postat av: Wallander

Asså din matte har allt osis, men jag förstår varför hon är så omtyckt :-)



Kul för er att det blev lite kursande i alla fall och nästa år blir det säkert bättre då T-lilla är ur världen!



Ha det gott, ses på söndag har jag hört... ser jag fram emot :-))))

2010-07-31 @ 00:08:44
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0