Något lurt med termostaten

Idag har jag varit hos Farbror Veterinären. Det var Niklas igen, vi känner varandra sedan tidigare. Bland annat har han tittat mig i öronen tidigare :-( Men ok, han är lugn, verkar kunna sina saker och är ju inte värre än någon annan vet så inget ont om honom.

Nåväl, anledningen till besöket var att min temperatur har varit lite i olag. Och det kan nog inte helt bero på värmen. I söndags var jag helt utslagen på morgonen, hade 39,9 grader. Ville inte äta, stod bara och flåsade. Ojoj, Matte rent i upplösningen, hon skulle ju iväg på sin tvångskommendering på jourläkarcentralen dessutom. Så jag fick tabletter, så sjönk febern och sen har det väl varit lite sisådär men ändå okej. Idag först kunde vi ta oss iväg. Matte bekände att hon redan börjat behandla mig och att febern gått ner igen. Niklas hittade inget fel på mig när han undersökte (tur för honom!) men höll med om att det var lite misstänkt fästingsjukdom. De stal blod från mig och han kikade på det i förstoring men där syntes inget otäckt. Likväl fick jag behandling fast ingen långkörare tack och lov. Sedan ska vi se så febern håller sig nere och då är allt frid o fröjd annars får jag tillbaka för fler prover.

Nåväl, bara jag får bada så är jag rätt nöjd. Pillerna får jag väl ta. Såg att det köpts baconleverpastej. Undra om det kommer tillsammans med pillerna i leverans till Apoteket.

Det illasinnade är att nu har Matte bestämt att jag ska droppas i öronen med ättika för att undvika svamp där framöver med antibiotika och värme och blöta bad. Fattar hon inte att mina öron är privat egendom?! Tydligen inte...

Ingen större fara med mig alltså verkar det som. Nu kan jag berätta, fick sekretess av Matte i helgen för hon ville först det skulle klarna lite innan jag oroade med inlägg här. Men ingen oro nödvändig alltså, jag är feberfri igen. Lite lugnt får jag väl ta det några dagar till sen vill jag busa igen!

Nu ska jag sova gott i vårt svala fina hus!
Natti-natti!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Tack och lov för att temperaturen håller sig i schack igen... vill ju absolut inte ha en sjuker Lakkan :-(

Piller kan verkligen göra underverk snabbt :-)



Fortsätt krya på dig!



Kramizar

2010-07-14 @ 23:33:28
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0