Söndagsrapport

Det har varit lite snålt med bloggandet de senaste dagarna men nu kommer jag igen. Tiden har gått fort. I torsdags kväll hamnade vi hos Elliots lite senare på kvällen med runda på mossen och sedan fika så vi var inte hemma förrän sent. Jag tiggde extra mycket när Matte åt Lakritspuck. Hur kunde hon undlåta att bjuda mig. Nåja, jag fick ju slicka pinnen för all del men liiite snålt ändå. Varmt hade Elliot med flock i sitt hus, då kände både Matte och jag återigen hur bra vi har det med vår AC. Men nu har det forhoppningsvis svalnat lite även i S-torp.

Fredags kväll blev det korvarunda med Lindebladarna. Vi tog en lång runda innan det var dags för Slottsgrillen. Varmt var det vill jag lova, nästan så asfalten smälte! Jag, Beck och Walle badade i alla fontäner vi fick syn på! Och när korven kom från grillen var den också varm. Men den som väntar på en oxkorv kan ju knappt vänta för länge. Matte blåste och blåste och till sist gick det bra att äta. Smarriga korvar till tusen där. Matte meddelade korvgrabbarna när hon köpte att vi fyrbeningar utnämt deras korv till Malmös bästa och att de fick fem hundben av fem möjliga.

Lördagen, dvs igår blev en lugn dag. Sovmorgon, sedan pyssel hemma och allmän seghet hos både Matte och mig. Vid fyrasnåret var det dags för mig att åka till Dattis för att tillbringa kvällen och natten där. Matte fortsatte till jouren efter att ha lämnat mig. Hon kom inte i retur förrän vid halv elva idag! Lång pass dom har där. Lite stökigt hade det varit minst sagt. Men hon var glad ändå och jag hämtades, vi gick runda och efter en stund var det dags att åka till Revinge för att möta upp Zico och Helene. Mitt spår var redan lagt av en rask Helene och Matte knallade ut Zicos spår med en gång. Sedan följde fika för tvåbeningarna medan jag och Zico fick se på (kan väl nästan klassas som psykisk misshandel). Men till slut var det ju dags att spåra och då glöms alla oförätter. Spåret var kul och lite klurigt i högt gräs. Mycket nässlor, det struntar jag i men Matte ojade sig. Spåret gick bra men trötter var jag i slutet mest för att det ändå var hyfsat varmt, även om betydligt bättre än innan i veckan.

Efter att även Zico spårat traskade vi alla ner till Krankesjön för ett välförtjänt bad. Nåja, Zico och jag provade alla pölar på vägen ner för vi var desperat varma. Men sjön var helt klart bäst. Det blev gult kort till Matte för hon var rent klumpig när hon skulle kasta min leksak. Hon slog den i huvudet på Helene, nästan i huvudet på Zico och på min nos. Hmmm. Koordinationen är tydligen inte alltid den bästa efter nattjour. Men trevligt hade vi ändå och trötta men nöjda kom vi tillbaka till bilarna.

Väl hemma igen upptäckte vi ju att det var matdags, sedan lite vila och kvällsrunda. Lite kvällsaktiviteter sedan och nu börjar det gå mot tio och jag tycker vi är mogna för sängen. Min päls har gåtts igenom, jag har hotats med bad inom det snaraste för jag luktar "sjö". Matte å andra sidan hittade en fästing på sin mage och det blev ett fasligt liv om det. Nu är fästingen fd. Förra veckan hade hon en fästing i näsan. Ni kan tro hon såg rolig ut när hon vände ut och in på sin nos för att få bort den :D 

Natti-natti!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Du har minsann haft fullt upp detta veckoslut. Det var tur att du/ni kom in till oss i fredags så att jag fick göra något kuligt.



Nästa gång vi ses här i stan så skall vi be 2-beningarna ta en bild på oss alla 3 framför grillen och sedan förstorar vi den och ger till korvkillarna tycker jag... vad säger du om det?



Fästing i näsan, fy farao vad läskigt... tur att Marie kan vända ut och in på sin :-)



Ha en bra vecka!

2010-07-18 @ 23:09:22
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Zico-B

Det var kul att spåra igår - länge sedan sist. Matte tror att hon sträckte ryggen någonstans där i groparna i början, eller är det sviter efter häckklippning. Hon ser lite stel ut i alla fall :(

Nu ska vi ladda inför lägret - ska bli himla skoj!

/Zico ..... med matte

2010-07-19 @ 10:26:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0