Förste båthund!

Syster Yster, Matte och jag har invigt båten borta vid Eksholmen. Vi gick ju med i fiskeklubben mest för att få tillgång till båten och nu var det dags för invigning i Syster Ysters förträffliga sällskap. Jag är nu förste båthund. Syster Yster satt vid årorna och Matte introducerade mig till båtlivet. Kul och lite annorlunda var det att färdas på sjön.


Till sjöss!


Chefen för årorna! Kolla glorian runt henne!


Matte & Jag


Näcken på min badbrygga!


Så rofyllt på sjön!

Tyvärr har nu Syster Yster åkt hem till stan. Matte och jag följde med henne in på flygplatsen, såg till så hon kom igenom säkerhetskontrollen, sedan åkte vi hemåt. Lite tomt kändes det när vi gick in genom grinden hemma men vi tog varandra tass i hand och sade att vi ju har varandra. Nu har vi just fått veta att hon landat tryggt i alla fall. Vi ses snart igen hoppas jag!

/Lakrits


Kommentarer
Postat av: Zico

Såå mysigt det ser ut! Blir lite avis!

Tassar&Kramar

Z

med matte

2010-06-17 @ 23:33:35
Postat av: Wallander

Måste börja med att säga att det var ju en jädrans skit med låset... men vilken tur att det finns en evakueringslucka på buren så att du kunde komma ut fortare än om luckan skulle ha brutits upp.



Sedan måste jag säga att det ser för jäkla mysigt ut i båten... får faktiskt lite Bastudden flashbacks.



Förstår att det är lite tomt utan Yster men ni träffas säkert snart igen :-) och tills dess får ni stå ut med oss andra!



Ha en bra helg!

2010-06-18 @ 21:56:32
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Lakrits

Alla som vill kan följa med ut i båten. Fast kanske inte samtidigt :D Ni tror väl inte vi har gått med i fiskeklubben för att fiska. Vi vill bara åka båt!



2010-06-18 @ 22:47:21
Postat av: Medicinpinnen

Jag vill åka båt när jag kommer ner nästa vecka. :-)

2010-06-18 @ 22:51:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0