Rofylld onsdag

Igår blev det en lång dag på Dagis för Matte jobbade dag+kväll. Hon var allmänt ur gängorna och trött när hon kom från jobbet, mer än vanligt. Men efter en tur med mig tinade hon upp. Vem kan vara på dåligt humör med en flatte?

Idag har Matte varit fri tack och lov. Skönt med lite sovmorgon, ett par rejäla promenader, trädgårdsmys ihop med Medicinpinnen och så en kort stunds träning när det svalkade bättre på kvällen.

Jag tjuvlyssnade lite när Matte pratade i telefon för en stund sedan och det verkar som jag ska få busa med Elliot imorgon kväll. Kanske bad också. Härligt. Och det fina med den här veckan är att Matte är ledig på fredag. Förvisso jobbar hon natt sedan men det är bättre ändå och sedan har vi hela helgen tillsammans och då blir det säkert roligheter.

Lite bilder från Dagis igår (Medicinpinnen fotade)...


Plask i baljan!


Voff!


Aaaaaah!


Hallå! Kom o lek mer!

Nu mot sängen! Natti-natti!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Jag vill också ha en egen pool att bada i. När vi gick hem från eftermiddagsrundan, så hörde vi hur det plaskade i varenda trädgård. Fattar inte min matte att jag också vill ha en sån där stor balja, som alla ungar har? Jag är nog den enda 8-åringen i Hjärup som inte har egen POOL :(

Vi hörs av i helgen, vore trevligt med ett kvällsspår eller bad?

GLAD MIDSOMMAR

önskar

Zico-Bus med matte

2010-06-24 @ 18:57:30
Postat av: Wallander

Visst är det härligt när vi får ha våra mattar hemma lite mera.



Idag har det varit väldans varmt som tur är har jag fått svalka mig lite i fontänerna på rastningsrundorna... har det ju inte lika bra som du!



Ha en härlig midsommar!

2010-06-25 @ 00:03:23
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0