Scouthund?!

Ikväll var vi iväg en sväng till Yddingen. Vi ställde bilen och gick ner till scoutstugan där vilket tar ungefär en halvtimme enkel väg. Jag var desperat varm för innan dess hade vi varit en liten tur till Svedala BK och tränat. Bara 20 minuter men det var tillräckligt för mig i det varma vädret.

När vi kom till scoutgården vimlade det av bilar där. Matte och jag tassade in och frågade om jag fick bada ändå och jodå, bara vi höll oss till båtbryggan vilket vi snällt gjorde. Jag hämtade min vattenleksak gång på gång och svalkade mig. Så plötsligt kom en tjej springande bort till oss. Hon undrade om jag kunde hämta saker. Vilken fråga alltså? Klart jag kan sade Matte. Då visade det sig att tjejens sko guppade runt på vattnet. Hur den kommit dit förstod vi inte riktigt. Men Matte och jag traskade bort till andra bryggan där vi först inte fick vara. Matte visade på var skon låg och jag kastade mig i, simmade ut, hämtade upp, in igen och lämnade av skon till Matte som levererade den vidare till ägaren. Min insats var mycket uppskattad och jag undrar nu om jag inte kan utnämnas till scouthund och få fri tillgång till bryggan mot att jag upphämtar saker som åkt i vattnet och som tvåbeningarna vill ha tillbaka.

Här kommer bildbevis...


Skon upphämtad


Räddad!

Vi har haft en fin dag jag och Matte. Superfint väder. Matte har hackat ogräs så hon har blåsor i händerna och sandalerna skavde visst när hon gick så hon har blåsor under fötterna också. Det hör tydligen sommaren till! Gräsmattan har blivit klippt till mitt stora missnöje för maskinen är ett åbäke. Men det är skönt att rulla sig i nyklippt gräs sen så man får stå ut. Jag går in och lägger mig i sängen så slipper jag höra på allt oväsen.

Imorgon är det jobbedag för Matte igen. Torsdag, fredag, sedan kommer Lindebladflocken på fredag kväll, lördag ska det spåras och söndag hemma.

Kommentarer
Postat av: Zico

Tjena Lakkan!

Du är ju en riktig "vardagshjälte", som borde få någon utmärkelse av något slag :)

Tass&Kram

Zico med matte

2010-06-03 @ 20:44:55
Postat av: Roger o Beckie

Rikigit rolig läsning. har läst runt lite och önskar jag hade samma talang!

Duktig Lakris som räddade scouten som inte kan simma. Beckie hälsar liggande på rygg, nöjd med sin myskväll.

2010-06-04 @ 01:30:54
Postat av: Wallander

Kanonbra jobbat... så klart måste du ha fri tillgång till det stället för all framtid :-)

2010-06-09 @ 00:00:58
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0