Tiden springer iväg

Sist jag bloggade var i onsdags kväll och nu är det plötsligt lördag! Jösses vad tiden går fort. Men nur är det dags för en liten uppdatering...

I torsdags kväll blev det badtur till Yddingen med Elliot. Det var nämligen dags för ännu en lektion med Lakrits simhoppsskola. Det går framåt för Ellioten, han hoppar från bryggan nu, simmar ut, hämtar grej och simmar tillbaka utan tveksamheter. Vi ska bara få lite mer snits på hoppen och jobba bort plasket på utvägen innan grejen är uppfiskad. Det var en härlig kväll, varmt och skönt och inga andra där vid bryggan så vi fick regera själv.

Igår på dagen var vi mest hemma på Solgläntan. Vildhusse kom och klippte gräset med sin monstermaskin. Fint blir det men fy vad det låter. Jag går in och lägger mig i sängen tills det är klart!

Vid tresnåret bar det av till Dattis och fyra åkte Matte iväg till jobbet. Jag hade en fin kväll med Dagismatte, Vildhusse, Medicinpinnen och Knappen. Det vankades märgben och korv på midsommarafton. Sedan sov jag med Dagismatte och var full av energi när Matte kom vid halv tio idag. Matte var inte fullt lika energirik efter en stökig natt men hon har ändå hållit igång under dagen med trädgårdsjobb, promenader och så fick jag mig ett spår när det började svalka framåt kväll. Det gick finfint att spåra. Höll på att missa en pinne men det redde upp sig. Annars full pott på allt, Matte var nöjd och jag med! Till sist blev det en kvällsrunda med inslag av myggterror så Matte sprang bitvis och så strandade vi på Dattis där det råkade vara korvgrillning som vi trillade med på. Men nu är Matte helt slut och det blir snart dags för sängen.

Medicinpinnen åkte hem innan idag. Synd men allt roligt har ett slut. Hon har varit bra lekkompis under sin vistelse här.

Ska försöka få till lite bilder imorgon på badturen med Elliot... det vill sig inte ikväll.

Tjingeling!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Elliot

Simskola är såååååå roligt!Tycker att jag börjar få till "svanhoppen"(nåja)ganska bra - e rätt nöjd själv =)

Men det dröjer nog ganska länge innan jag blir en sådan formidabel elitsimmare som kompis-Lakkan.

puss o kram

"simhoppE"

2010-06-27 @ 15:25:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0