I sommarens soliga dagar...


I torsdags kväll jobbade Matte senare än vanligt men när hon väl kom tränade vi lite lydnad på gräsplanen hos Dagis. Jag var taggad till tusen och det var skitkul. Sedan blev det promenad i det fina kvällsvädret och vips var den kvällen slut.

Igår vid femsnåret kom Matte från jobb. Vid sextiden angjorde Lindeblads Solgläntan. Det blev bus med grabbarna grus och sedan bad i sjön i den härliga kvällen.


Beck spanar in hur man gör när man hoppar från bryggan.


Och här har Beck tagit steget ut i vattnet!


Walle också i. Tre flattar guppar runt.

Efter turen och badet smorde tvåbeningarna kråsen med kinamat och färska svenska jordgubbar med grädde. Dessutom fick Helene sina presenter för hon fyllde ju år i torsdags! De föll visst i smaken. Vi var ute hela kvällen, Matte fixade "rökelse" som motade myggen. Jag busade med killarna och hade kul.

Idag var det dags för sista gången på spårintrokursen som Mari K håller i. Matte hjälpte till. Vi var vid Dansebanan i Fulltofta. Varmt var det fast okej inne under träden. Det blev en himla massa väntan först för lilla mig, fast jag fick komma ut en hel del, satt med när vi fikade, blev rastad etc. Sen omsider fick jag också mitt spår och ett uppletande så lottlös var jag inte men lite långrandigt att vänta. Mitt spår hade Matte lagt över de andra spåren för att jag skulle få klura lite extra vilket jag ju fick men det löste sig utan problem. Mitt största problem var nog värmen faktiskt! Varma och trötta åkte vi sedan hem, det blev bad för mig på Dagis innan det bar av iväg igen till Malmö och Mattes gammelmoster Göta. Därifrån kom vi hem för en stund sedan och nu behöver jag vila och sova gott. Imorgon ska vi vara hemma och ha det skönt och så blir det nog bad med Elliot mot kväll till.

Natti-natti på er!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0