Nosspray

Halv tio idag skulle jag få min årliga vaccinationsspruta hos veterinären. Men det var ingen sputa i år utan istället var vaccinationen en nosspray som Niklas sprutade in i min ena nosborre. Sancka om att jag blev paff. Matte med faktiskt :D

Sen diskuterades min vikt och då stängde jag för öronlapparna så jag inte hörde så bra. Nu har Matte sagt att vi ska börja jogga igen när det våras. Det går jag gärna med på. Principen är att jag gärna rör mig hur mycket som helst men jag vill inte äta mindre :D

Ikväll har vi varit i Lomma och tränat och jag fick springa med Zico i Furet. Sen var Matte på möte i en timme, då surade jag lite i bilen för jag var ju hungrig eftersom jag inte fått kvällsmat innan vi åkte. Sen skulle Matte handla också och jag blev ännu hungrigare. När vi kom hem sprang jag in i köket och ställde mig vid skålen för att påvisa att det var matdags för mycket länge sen.

Imorgon kväll kommer Mattes Syster Pernilla alias Medicinpinnen så det är inte säkert jag hinner blogga på kvällen för det blir nog sent.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Ah, nytt sätt undrar om våran vet oxå har bytat, ja det lär jag snart se för jag tror det är dags för mig & brorsan att vaccineras.



Inte lätt att hålla vikten alltid... men så klart bättre med mer motion och få behålla matportionerna & godsakerna :-). Tur det blev mat tillslut idag.



Ses på lördag!



Kramizar

2010-03-31 @ 22:13:16
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Zico-Bus

Samma sak här - skyndade mig in för att ställa mig i givakt där matskålen borde stå. Fattar inte att man kan åka hemifrån utan mat! Ibland undrar jag vad min matte går på!

Men nu har alla fått mat och nu är det dags för nattarundan, sen bär det av till Blekinge imorgon. Vi måste ju kontrollera att skogen står kvar :D

Ses på söndag - hör av er om ni vill ha sovmorgon!

Go natt

/H&Z

2010-03-31 @ 22:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0