Slut på isoleringen!

Ikväll bar det av till Malmö där vi träffade Walle, Mor, Beck och Far på teaterparkeringen. Jippie! Äntligen fick jag träffa Walle igen efter lång lång isolering.

Vi gick en fin runda allihopa. Jag gillade bäst restaurangkvartetet. Fick syn på ett mysigt bord för två på en fint ställe. Kocks källare? Minns inte riktigt men fint var det därnere i alla fall. Tänk Walle o jag där med en spagetti med frikadeller. Mmmmm.

Men det blev korv istället och det är minsann inte fy skam. Slottsgrillen är pålitlig med goda korvar. Jag hade min "hot dog" scarfs på och det var tur sa Matte för det rann floder från min söta lilla mun.

När vi kom tillbaka till bilen avlevererades bland annat ett fuskgevär som ska användas till grabbarnas jaktträning. Det såg roligt ut när Helene skulle gömma det under jackan. Undra om hon blev haffad på vägen hem :D

Isarna lossar! På Dagis är bäcken igång till min stora glädje och vid sjön här intill smälter isen för fullt.



Härligt att doppa tassarna vid strandkanten!

Det blir nog en ganska lugn helt så Matte får kurera sig helt. Spår hemmavid har utlovats i alla fall.

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Zico

Lady och Lufsen --- jo jag tackar :D

Matte sitter och glor på några paket - får inte öppnas förrän på söndag! Otroligt nyfiken är hon! Så säger hon att Marie inte skulle/borde/behövde ...

... fattar inte allt, men hon verkar väldans glad ... och nyfiken!

Go natt!

2010-03-26 @ 23:04:15
Postat av: Wallander

Jag trodde aldrig väntan skulle ta slut... men det gjorde den så tillslut :-)



Tack sötnos för en härlig långtur och jag kan inte annat än att hålla med, det så jädrans mysigt ut där i valven på Kockska krogen.



Vi klarade oss hela vägen hem genom parken utan att bli haffade av polisen... dock blev vi alla lite väl uttittade när vi skulle gå över Rönneholmsvägen.



@ Zico, jag är rädd för att du måste hålla ett rejält vakande öga på de där paketen som din matte knappt kan släppa blicken ifrån... så att hon bara inte råkar öppna ett eller annat före dagen "F".



Kramizar

2010-03-26 @ 23:22:58
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0