Besök i Lakritsskogen

En timme fattigare men så mycket ljus rikare har vi blivit nu med sommartid. Idag blev det dessutom påhälsning av Wallander och Beck. Vi fick springa som f-n i trädgården först. Sen kom tvåbeningarna på den ljusa idén att Walles spårkunskaper skulle fräschas upp lite så dom knatade ut och lade blodspår efter att blod o klöv snabbt åkt fram. Och efter en skogsrunda visade Walle att han minsann mindes precis hur man spårar (hade aldrig trott något annat). Efter Walle fick jag också ta spåret för att göra mig på bra humör. Matte och jag hade nämligen blivit lite på kant under morgonen när vi skulle träna lydnad för att jag inte är lika pigg som vanligt nu när jag har löpt. Matte har rannsakat sig och säger att det såklart var hennes fel att det blev sura miner. Så ikväll körde vi lite annorlunda träning, bara en kort session och en genomgång av varje moment och då var det mycket roligare.

Jag märkte nog att Matte försökte lura mig lite i spåret. För hon hade gått ett par meter bredvid blodspåret, hon ville väl testa om jag skulle välja blod eller hennes spår. Såklart jag valde blodet för det var ju det jag blev anvisad i början. Löjligt att tro jag inte kan hålla i sär det där. Finns det blod spårar jag blod. Finns det inte blod spårar jag tvåbeningsspår. Det är ju enkelt!

Imorgon blir det Lomma på kvällen om inget oförutsett händer. Matte ska jobba. Hon är fortfarande lite hängig, blir trött av saker hon inte brukar bli trötter av. Men jobbet kommer man visst inte undan för det. Dock kort vecka, bara månd, tisd, torsd i T-lilla. Sen två nattjourer under påsken men dom är i Lund och det gillar Matte mycket bättre. Hujedamej säger jag för att vara vaken hela natten men Matte har ju alltid varit en nattuggla så henne passar det nog bra.

Sist men inte minst ett stort GRATTIS till vår coatch i bruks och lydnadsfrågor, alltså Zico-Bus Matte Helene som fyller år idag!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Tack för turen & spårandet... verkligen uppiggande både och.



Ibland undrar jag vad våra mattar egentligen tror om oss... ibland begär dom att vi skall minnas och ibland tror dom inte att vi minns, hm...



Självklart kommer vi snart tillbaka, påskaftonen är redan inbokad i kalendern :-) Kanske kan vi locka med FAR oxå!!!!



Vi har grattat din coach både lite här & där tidigare idag... men det skadar väl inte med ett grattis till: GRATTIS Heléne!

2010-03-29 @ 00:07:03
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0