Vår

Matte har varit rätt krasslig i veckan. Hög feber, magen konstig och alldeles utslagen. I tisdags var det på vippen hon orkade ut med mig, vi fick pausa på Dagis och Matte vila där innan vi kom vidare. Hon har såklart fått stanna hemma från jobbet och jag har passat henne och varit väldigt uppmärksam på vad hon har haft för sig. Mycket tid har spenderats i sängen och det har jag ju som bekant inget emot. Men idag har hon faktiskt börjat pigga på sig igen och det blev en lång runda framåt kvällen. Till min stora belåtenhet stannar Matte hemma imorgon också för hon måste ju bli ordentligt frisk. Låter klokt.

Ikväll har jag blivit badad. Inget kul men man får tänka på att det är för att jag ska kunna träffa min polare igen utan att dom är fastklistrade vid min rumpa.

Bilen har varit på hälsokontroll (besiktning) och det är ju aldrig roligt för det innebär utgifter. Men Lova måste ju också pysslas om så hon orkar ta oss till olika roliga aktiviteter. Tid är beställd för åtgärder av lite olika saker samt service.

Ute är det vår! Idag var det riktigt varmt när vi var ute! Blommorna tittar upp lite överallt. Här är några små gulingar som vi hittade på promenaden idag



Imorgon ska jag förhoppningsvis få träffa Walle på kvällen och ta en korvarunda. Länge länge sen känns det som. Längtar!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Låter inte helt bra att du haft en krasslig matte... men skönt att hon är på tillfriskning.



Ser fram emot morgonkvällen :-)



Kramizar

2010-03-25 @ 22:58:36
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0