Min 4-årsdag

Vilken toppen födelsedag jag hade igår. Var så mätt och trött efter allt att jag inte orkade blogga igår kväll men nu kommer en rapport istället.

Matte kom och hämtade mig vid femsnåret. Då tränade vi först lite lydnad och det gick riktigt bra. Sedan åkte vi iväg för att spåra för Matte hade fixat spår åt mig borta vid scoutstugan. Det hade regnat lite och så visade det sig att det hade sprungit ungar på sista sträckan. Där hade jag lite bry att reda ut vad som var vad men det gick vägen och jag hittade slutet, fick min belöning och sedan var jag så nöjd så nöjd. Det blev en härlig tur runt sjön också innan vi skyndade hem och Matte fixade födelsedagsfika. Klockan åtta kom Dagismatte, Vildhusse och Knappen.


Så här fina "bakelser" fick jag och Knappen - en hel var!


Mums!

Sedan var det paketöppning.


Polkagrisorm från Beck


Från Walle - talar för sig själv!

Från flocken Lindeblad fick jag en pool som Matte ska montera ihop, då blir det bild på den. Men hon har inte hunnit med det idag så det får bli till helgen!


Ett Vildsvin från Vildhusse o Dagismatte


Öppna paket är KUL! Ludde fick jag av Zico. Av honom fick jag också godis, en rolig träningsboll, en superfin godisburk, en gummileksak till träningen och så den häftiga kvack-bollen på nästa bild!


Jag blev helt tokig i den och jagade runt den i huset på jakt efter godiset inuti!

Av Elliot fick jag ett jättefint koppel. Mjukt och skönt att hålla i för Matte och snyggt! Dessutom fick jag en toppenbra fresbee till vattenlek. Vi testade den idag och den flög lååååångt. Godis fick jag också av E och så bajspåsar (kan behövas) samt en fästingplockarmojäng. Jag råkade ta sönder bruksanvisningen men Matte pusslade ihop bitarna igen så hon vet hur hon ska göra om det skulle vara så illa att jag får parasiter på mig.


Fin fresbee


Av Dagismatte fick jag fina blommor och korten är från Walle (vä) och Elliot (hö).



Av Matte fick jag spårläger som vi ska på sista veckan i juli och så två fina leksaker. Den ena var extra braig, en vattendummy som också går att kasta skitlångt. Efter välbehövlig nattvila och matsmältning samt sovmorgon (Mattes lediga dag idag) blev det ärenden och trädgårdsfix. Sedan blev det allt varmare och i eftermidags åkte vi till Pudesjön. Där testade jag mina nya badgrejor.


Vatten!!!


In action med min nya vattendummy

Tack så jättemycket mina bästisar för alla fina presenter. Ni måste verkligen gilla mig när ni ger mig så fina saker! Och tack till min flock och Matte för presenter, tårta och en härlig kväll! Matte var allt lite orolig att jag hade förätit mig men icke! Så härligt att bli riktigt mätt i magen och sedan sova gott!

Nu är det snart dags för sängen igen!

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Zico

Jisses - man skulle kunna tro att du "nollade" eller nåt :D

Tass&Kram

Zico

2010-05-26 @ 23:01:32
Postat av: Elliot

Måååånga paketer blev de!Den där "kvackbollen"blev ja lite nosfiken på ;P

Å Ja så e de - asså att vi gillar dej....

pussingar

E

2010-05-27 @ 18:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0