Rolig träning

Vi åkte till Lomma en sväng ikväll och det visade sig vara ett bra drag. Träningen gick nämligen alldeles utmärkt trots många ekipage runtomkring oss. Jag fixade framförgåendet fint, det hjälper om jag får en inkallning på sträckan innan, då blir det lättare att gå rakt. Och flaggorna som jag har haft viss hjälp av är i avvecklingsfasen. En liten fadäs med apporten, tänkte lägga mig och tugga på den men jag hörde hur Matte samlade ihop till ett vrål och då skyndade jag mig in med den :D

Någon platsliggning blev det inte för min del för Matte instruerade och då fick jag sitta uppbunden vid en stolpe. Men jag var tyst och det blev Matte nöjd över så jag fick snask ändå.

På väg hem sålde vi Vildhusses fårsax som legat oanvänd i många år sedan han avvecklade sin "fårfarm". Vilken jädrans tur att man inte år får om man ska klippas men en sån - snacka om tortyrmojäng. Brrrr! Tur den försvann ur min åsyn.

Imorgon är det pluggkväll igen. Jag hoppas på godsaker från Lina som är mer givmild än Matte :D

Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

"lyllans dej" som fick träna. Jag satt mest i bilen hela kvällen :( Men på torsdag har jag blivit lovad både framåtsändande och kryp .... hur kul det nu är? Men bättre än att sitta i bilen och har man tur blir man belönad med boll-bus!

Tass&Kram

Zico (och matte)

2010-05-04 @ 17:38:02
Postat av: Wallander

Det går minsann framåt här alltså... kanoners. Den där träsaken är väl inget att tugga på, finns ju bättre saker. På söndag skall vi få äta grisöra har MOR lovat annars tar det dåligt på förrådet.



Hoppas 2-beningarnas pluggande gått bättre ikväll än förra veckans.



Vi höres!

2010-05-04 @ 23:50:29
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0