Bus o myskväll

Igår kväll var vi bjudna till Ann & Elliot i S-torp. Vid halv sju rullade vi in på deras gata. Elliot hade då redan väntat en bra stund för han kände väl på sig att vi var på väg! Först drog vi ut på mossen en runda och det var skitkul att springa fast jag råkade hoppa ner i ett kardborrsnår och fick fullt med borrar på magen, i armhålor och överallt där det var känslig päls. Ett elände att få bort dem sedan.

Efter turen blev det mat för tvåbeningar. Ja, Elliot och jag var inte lottlösa heller, Ann har alltid godis på lager. Sedan blev det soffmys och Elliot försökte hoppa upp i knäet på Matte ett antal gånger. Bus blev det också med "vem kan gapa störst leken", bita i benen och lite dragkamp.

Efter en mysig kväll åkte vi hemåt i höstrusket. Riktigt novemberrugg är det nu. Ikväll regnade det hela tiden när vi var ute. Matte har börjat räkna ner dagarna tills det vänder och blir ljusare.

Kanske blir det en sväng till Lomma imorgon om vädret inte är alltför bedrövligt.

Tjingeling
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Elliot

Hej,det var som alltid JÄTTEkul att ha er på besök =) Toppen att din matte har så bra lampa på huvudet så vi kunde se i vilka lerpölar vi skulle hoppa där ute på mossen haha!

Lite taskigt att inte vi fick Chili con Carne(lr så kanske inte).....Men vi fick ju lite olika godisar i stället å så tiggde vi ju till oss lite av min mattes glass hihi....

2010-11-11 @ 15:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0