Full rulle...

...både på mig och Matte!

Ja, veckan har varit innehållsrik! I måndags åkte vi faktiskt och tränade en sväng på egen hand i Svedala för vi var lite för sent ute för att hinna till Lomma. Men det gick finfint i Svedala, en hund smet till mig men jag var i full dragkamp med Matte och hade inte tid!

I tisdags hade vi sista gången på kursen hos Lisa. Jag var laddad till tänderna och det var kanske inte Matte. Så kan det bli ibland. Jag tycker det gick ganska bra, Matte var inte så nöjd men när hon hade tänkt efter lite (hon behöver det ibland) så var hon inte så missnöjd ändå :)

Igår var vi på korvarunda i Malmö med Walle och Beck. Efter en lång och trevlig runda skulle vi avsluta med Casinogrillen men vi trodde knappt våra ögon när där var mörkt och igenbommat. Ingen korv att hämta där inte. Långsemester för ägaren verkade det som! Så det fick bli snabb march till Orvars korvar. Sämre service och inte lika goda korvar men tur ändå att det blev något!

Ikväll bar det av till Lomma. Vi var inte så många där men jag var full av energi och vi hade väldigt roligt! Lite blöta mot slutet men det gjorde inte mig något. Fick tyvärr inte hälsa på Zico men han sjöng en liten truddilutt för mig i sin bur innan han åkte hem.

Imorgon blir det nog en lugn kväll. Middag på Dagis tror jag. Min mage är bra igen och redo för alla tänkbara godsaker som kan komma ivägen för mig. Jag är hungrig som en varg, har ju massor att ta igen sedan jag var magsjuk. Matte säger att det inte fungerar så att man ska äta igen allt men jag lyssanr inte på det örat.

Nu är det sängdags. Innan jag somnar ska jag klura lite på min önskelista till jul. Det börjar närma sig och jag har ju varit en snäll och go hund hela året så jag hoppas på utdelning.

Sov så gott ute i novemberrusket alla!
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: zico med matte

Härligt Lakkan!

Att du är pigg och busig igen. Var allt lite sur på matte att vi bara körde hem utan att jag fick träffa dej :(

Men vi får råda bot på det snart.

Tass&Kram

Zico

PS: Hur går det med önskelistan?

2010-11-05 @ 09:01:06
Postat av: Wallander

Verkligen skönt att du är dig lik igen!



Tack för rundan igår, alltid lika mysigt. Snöpligt med korven... men de som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! Vi ser till att hänga på låset när de återigen tänker ha kvällsöppet.



Redan önskelistdags igen... attans vad tiden springer iväg. Skall bli kul att få höra vad du önskar dig!



Ses imorgon, skall bli så härligt att få busa med dig i skogen

igen :-)))))

2010-11-05 @ 23:22:38
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0