I form

Japp, nu har magen kommit i form igen. Mattes magrahab diet bestående av kyckling, ris och kycklingspad är inte alls fel. Den kan nog nästan vem som helst bli bra från och man får vara riktigt dålig för att matvägra! Så kass har jag inte alls varit denna gången. Inatt var det lugn och ro igen till Mattes lättnad. Hon är nämligen ruskigt frusen klockan tre, eller ännu värre klockan fem!

Ikväll har vi varit i Lomma. Rätt hyfsat vädet blev det faktiskt och sedan blev det en skön tur runt sjön med Beckie med husse som sällskap! Trevligt med sällskap på rundorna i mörkret! Igår var det skitväder med regn och rusk och dessutom hade Matte glömt ladda pannlampan så den tog slut mitt i alltihopa! Tradigt...

Jag har fixat min julklapp till Matte nu och det är jag allt nöjder över! Min egen önskelista går det såfdär med men jag ska försöka fila klart på den i helgen.

Ser fram emot helgen och så ska Matte ha nattajour nästa vecka, vilket i och för sig innebär Nattis för mig när hon jobbar men vi är lediga på dagarna och då kan vi träna, promenixa och göra annat kul vi inte hinner annars för att det blir mörkt så tidigt!

Jag tänker på Matte syster Pernilla och förfasar mig över att hon har åkt jättelångt iväg, ända till ett land som heter Australien. Hujedamej. Det enda jag vet om det landet är att där finns gott om struts och att det är mumsigt! Fast kanske finns det inte så gott om struts längre för det har blivit ruskigt svårt att få tag i. Kanske kan hon ta med sig lite hem!!!


Kommentarer
Postat av: Medicinpinnen

Hej Lakrits!

Vad glad jag blir att du tanker pa mig. Har inte sett nagra strutsar hittills men val nagra faglar med konstig nabb som jag inte vet namnet pa (kan forsoka fota dem om jag ser dem igen och lagga dem pa min blogg sa far du se dar). De kan nog dock vara ratt sega. Fast det ar strangt forbjudet att ta kott in och ur landet. Australien ar ju en o (stor sodan men dock) sa den ar kanslig i faunan. Tror inte det passar dig att aka hit for dels ar det som du sager en jattelang resa men sen far ocksa hundar som ska in i landet sitta i karantan lange innan de blir godkanda. Sa jag haller med - inget for dig. Berattar mer pa min blogg. Tass och kram. Pussa matte fram mig!

2010-11-19 @ 06:01:19
URL: http://yoganilla.blogg.se/
Postat av: Wallander

Vad skönt att magen är i fas igen så pass snabbt denna gång :-)



Om jag blir kass någon gång så skall jag be & böna om att få komma till din matte och bli kurerad.



Hoppas ni får en bra helg!



Kramizar till er båda!!!!

2010-11-19 @ 20:12:35
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Lakrits

Det var ju hur kasst som helst att man inte får ta med kött ur landet. Inte undra på det är svårt att få tag i studs då!



Nä, jag vill verkligen inte dit. Ställena dit Matte tar mig räcker alldeles tillräckligt redan.



Walle, vi kanske ska starta en kurort härute för både två och fyrbeningar! Tål att tänkas på!

2010-11-20 @ 15:05:49
Postat av: Wallander

Kurort låter kanonbra!

2010-11-21 @ 00:00:45
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Yoganilla

Nu finns det bild pa fageln. Ar nagon slags flammingoartad sort tror jag. Skulle gissa den ar seg.

2010-11-21 @ 04:49:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0