Kalenderdags

Så var det dags för årets upplaga av Benkalendern. Matte har knåpat för att få ihop alla kalendrar som i går uppgick till sju stycken i antal inklusive min och Knappens. Alla är nu levererade och min och Knappens har åkt till Dagis. Jag hade på förslag att jag skulle få ha en hemma och en på Dagis men jag fick avslag :(




Men Matte är inte lottlös. Hon fick också en kalender igår av Elliot, Beck och Walle med Mattar! Inte dåligt inte. Jag såg att där var månag roliga paket i en röd fin hink!

När vi ändå var hos Elliot och lämnade kalender och tog emot Mattes passade vi på att dra en repa i trädgården. Jag skällde som vanligt som en galning, jag har ju fått i uppdrag att hämnas för alla smällare som Elliot inte tycker om som tvåbeningarna envisas med runt nyår! Hur länge hämnden skulle pågå fick jag inte besked om så jag ser den som ständigt pågående.

Zico fick också sin leverans igår man där blev det inget bus för Matte Helene var iväg och shoppade. Men vi tar en busrunda en annan gång Zico, kanske på torsdag kväll? Träna går ju inte så bra men man kan ju springa på planen :)

I fredags var vi på korvarunda i Malmö. Vi tog Allans korvar för Casinogrillen har fortfarande stängt kvällstid (vilket svek!). Han på Allans hade väldigt svårt att begripa vilket håll han skulle dela korven på för att den skulle kallna fortare så det blev både på längden och tvären. Men det gick utmärkt att äta ändå!

Efter korvarundan följde vi med upp till det Lindebladska hemmet och där smörjde Matte kråset :( Nåja, jag hade roligt med grabbarna. Särskilt kul att se hur pigg och glad Walle var. Även där blev det kalenderleverans och högtidlig upphängning i kroken i taket!

Träningen hos Lisa idag blev inställd pga det busaktiga vädret. Matte var ledig men skulle till tandläkaren i Lund och det var inget kul att köra tydligen så lika bra vi stannade hemma sen. Matte har fixat till en gran ute på den gamla trappan med lampor i så det ser riktigt trevligt ut.

Nu återgår rutinerna till vanliga dagar för Matte resten av veckan. Nästa gång det blir nattvecka är det julatider! Fast imorgon har hon tillskansat sig sovmorgon. Inte illa :)

Tjingeling!
/Lakkan

p.s Har kommit på en sak till jag kan önska mig och det är en sån där rolig vattenleksak som Walle hade med sig i somras vid havet, en anka tror jag bestämt det var (den som vi hängde upp i nätet). Har bett Matte hitta en sån till mig men hon har inte lyckats.


Kommentarer
Postat av: Elliot

Ja du Lakkan,du har världens snällaste matte!Tusen,tusen tack för den fina benkalendern!De e lixom så himla mysigt att få öppna ett paket varje dag i så många dagar =)

Matte har sagt att hon ska passa själva upphängningsbenet så jag inte äter upp det den här gången utan lever vidare(grejen är att jag tycker att det är lite fräckt att tugga på ett sånt jätteben....)

Det var jättekul att vi hann springa lite i trädgården i varje fall...men visst längtar man efter att det är lite ljusare,varmare o mer så att säja...badaktigt?

2010-11-30 @ 19:36:16
Postat av: Lakrits

Men Elliot. Klart du får äta upp benet. Dom som inte gillar stora tuggben kan lämna tillbaka men om man gillar benet är det klart det ska ätas upp. Bara det att jag och Knappen tycker benen är tråkiga.



Badväder, ja det vill vi ha. Nu är det bry bara med att hålla drickahålet öppet på Dagis.

2010-11-30 @ 21:02:23
Postat av: Wallander

Äntligen är det så dags... bara några timmar kvar tills MORS klocka ringer och nedräkningen kan börja. Tusen tack igen för kalendern som din matte år efter år fixar till åt oss :-))))))



Kul att din matte gillade sin "kalender" med... men jag undrar om hon kunnat hålla fingrarna i styr från att känna & klämma?



2010-12-01 @ 00:16:14
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Zico

Lucka 1 var MUMSIG --- matte sa något om att det inte luktade så gott. Men hon har aldrig smakat, så hon vet ju inte hur smaskigt det är ... tur är väl det, då hade jag fått dela med mig :)

Svansvift

från

Zico

2010-12-01 @ 10:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0