Envis musrackare

Där är en envis liten musrackare som försöker gräva sig in i källaren. Vi vet inte om det är den Matte släppte ut eller en annan (eller kanske flera?!). I vilket fall är Matte lite imponerad av deras envishet men hon har meddelat att hon är ännu envisare. Först trampade hon bara till jorden men den frästes upp igen, sedan blev det tegelstenar men busmusen grävde sig under. Nu har Matte lagt singel och sedan jord. Får se hur det ser ut imorgon bitti. Hittills verkar ingen ha lyckats med inbrottsförsöket för slasken har fått vara ifred.

Ja jag befattar mig inte med mössen. Det är under min värdighet som apportör att fånga möss! Kaninerna kan jag rasta lite och fåglarna skrämmer jag gärna men mössen....nä....

Annars rullar veckan på. Matte jobbar varannan natt, hon är lite skrotig vissa stunder men det går bra ändå. Jag sover på Nattis när Matte jobbar och det går ju också fint. Men bäst är såklart när vi är hemma tillsammans!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Den fryser väl den lilla rackaren... men sätt upp en lapp som visar vägen till närmaste granne, där kanske den har bättre tur :-)



Hoppas era dagar är till belåtelse även om det blir en lite trötthetssvacka lite då & då.



See you!

2010-10-21 @ 19:56:13
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0