Fin hösthelg

Fint väder har det minsann varit i helgen. Kyliga morgnar, dimmigt över sjön men sedan varmare och soligt på dagarna. Toppenväder tycker jag som inte är för varm längre.

Helgen började i fredags kväll med korvarunda. Det var bara Walle och jag (med mattar såklart). Mysigt att gå själv med Walle, blir lite annorlunda när inte sprallige Beck är med. Han är kul men det blir inte så romantiskt liksom. Walle och jag stod länge och tittade på ett bord för två på Kockska krogen. Undra när vi ska få äta spagetti med frikadeller där och Walle buffar över sista köttbullen till mig?! Korven intogs i sedvanlig ordning på Slottsgrillen. Deras oxkorv är den bästa korven i stan!

Igår kom Elliot på besök med matte Ann. Både Elliot och jag fick spåra. Toppen! Enda problemet med mitt spår var att tvåbeningarna inte riktigt hängde med. Matte hade gått genom ett ormbunksparti och det händer alltid konstiga saker när det är ormbunkar med i bilden. Tvåbeningarna bara försvinner ner under ormbunkarna nämligen. Jag tuffar på igenom dem bara. Nu var Matte klok nog att släppa linan så hon inte hindrade mig, jag väntade in henne sedan när det var lite lugnare terräng. Fast visst var jag trötter på slutet, höll nästan på att missa en pinne = mjukost men min näsa svek mig ändå inte.

Efter spår blev det en fin tur i skogen. Men sedan tog Mattes energi slut för hon hade väldans ont i sin nacke. Knasigt. Det brukar hon aldrig ha men hon hade nog legat konstigt på natten. Nåväl, det blev lite vila innan vi fortsatte med göromålen. Men tyvärr gick tiden rent för fort och Matte var tvungen att fixa till sig inför jouren. Sedan kördes jag till Kvällis/Nattis och Matte åkte till jobb.

Men tiden går rätt fort när man har det bra och plötsligt stod hon där i farstun imorse och allt var ju såklart toppen. Dagen har vi tillbringat hemma mest och så promenader såklart. Matte har botat sin nacke med diverse olika trädgårdsarbeten som bära sten, köra jord, klippa ängen mm. Jag har gnagt märgben, övervakat arbetet samt granskat förbipasserande noga.

Nu är jag faktiskt trött och längtar tills vi ska natta oss. Det är så skönt när Matte kryper ner bredvis mig i sängen, särskilt när vi inte har sovit tillsammans på en hel natt! Riktigt myspysigt!

G'natt!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Medicinpinnen

Åh vad romantiskt med spagetti med frikadeller! Det måste ni ju få äta tillsammans. Sittandes på stolar vid bord och från samma tallrik. Men tror du att Walle puttar över sista köttbullen till dig? I så fall är han verkligen mannen med stort M. Vad säger du Walle? Skulle du ge Lakrits den sista?

2010-10-11 @ 21:21:28
Postat av: zico

Om man ska vara ärlig - och det ska man ju - så hade jag nog INTE puttat över någon köttbulle till NÅGON inte ens Lakkan :)

Jooo, jag vill gärna komma och busa runt i skogen någon dag, men kanske 2-beningarna kan göra upp en plan på torsdag? Hoppas det!

Tass&Kram

Zico (med matte)

2010-10-11 @ 21:59:01
Postat av: Elliot

De var inte merän rättvist att Walle fick gå "korvrunda" ensam med dej, Å ja tror nästan att han hade gett dej den där köttbullen =)

Tror till o med att jag hade gjort det....

Tack för spåret,de va så himla kul att jag nästan spårade av mej selen haha!Förutom att jag har bråttom o e lite slarvig(mattes ord)så tyckte jag att de gick ganska bra för att inte ha spårat på ca 2år.Jag kände mej i varje fall väldigt nöjd o glad :D

Tur att jag inte fick det spåret som du gick Lakkan!För då hade väl matte aldrig kommit upp mer ur ormbunksträsket hihi!!!

2010-10-12 @ 11:54:58
Postat av: Wallander

Tack för i fredags, det var riktigt mysigt bara du & jag... det var ju din & min grej från början. Beck får gärna mumsa i sig de kalla korvarna som vi brukar få, varma och i ditt sällskap är helt klart bäst.



Klart att jag skulle putta över sista frikadellen till dig... fattas bara annat!



Kul att du hade besök av brorsan och att ni fick spåra.



Ha en fortsatt bra vecka!



Nospussar

2010-10-12 @ 23:11:14
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Lakrits

Åhhh...då är det som jag hoppades Walle! Nu återstår bara att vi ska få bord på det där snofsiga stället...en liten detalj.



Zico, vi kommer imorgon en sväng till Lomma har Matte lovat.



Elliot, kul att du gillade att spåra. Det blir väl fler gånger hoppas jag!



Tass & kram

/Lakkan

2010-10-13 @ 20:01:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0