Sjukstuga

Fy farao vad magsjuk jag har varit i veckan. Det började natten till söndagen med att jag kräktes. Sedan var jag helt utslagen under söndagen. Fattade då inte riktigt själv än vad som var på gång. Men måndag morgon var magen rent upponer. Värre och värre blev det under dagen. Jag var olycklig, Dagismatte var olycklig och såklart även Matte när hon kom hem och fann mig i uselt tillstånd.

Eländet fortsatte på tisdagen med kräkningar och racerbajs. Jag matstrejkade helt och ville inte heller dricka för allt kom ju upp igen och hur kul är det? Matte tvingade ändå i mig vatten i små portioner och det lyckades jag behålla. Men det där mojset hon köpt hos veterinären som skulle vara bra för magen kom bara upp igen. Värdelös smörja!

Igår började det vända lite. Inget matintag men inte heller några utkomster förutom lite kräk på morgonen. Men jag har varit helt utslagen. Bara legat i sängen från söndag till onsdag. Först idag har jag fått lite energi tillbaka. Jag började faktiskt känna mig sugen på godsaker igen. Jag har till och med ratat torkad kyckling dessa dagar och då är det illa!

Nu är det kokt kyckling och ris med lite kycklingspad som står på menyn. Inte helt fel. Matte provade att koka torsk till mig också men den fick Knappen äta upp för jag tyckte inte det verkade gott. Men allt jag har ätit och druckit idag har stannat i magen. Lite bullrigt är det fortfarande ibland i magmaskineriet men det tar väl tid innan allt blir helt bra igen.

På grund av den här illasinnade magplågan har det ju inte blivit någon träning alls, knappt ens promenader den här veckan. Och även om jag var bättre idag så var det nog bäst att vi ställde in privattimmen hos Lisa. Där är det fullt ös som gäller och det hade jag nog inte orkat idag. Jag var fullt nöjd med rundan runt sjön, lite mat och så vila efter det.

Men nu ska jag bli helt frisk och kry när Matte är hemma hos mig i dagarna tre för hon är ledig imorgon och sedan är det helg och då är hon faktiskt också ledig. Ovanligt men väldigt skönt!

Natti-natti
/Lakrits på tillfriskning

Kommentarer
Postat av: Medicinpinnen

Stackars dig! Men vad skönt att det nu vänt och att du har matte hemma i tre dagar. Hoppas ni får det jätteskönt i helgen.

2010-10-29 @ 08:13:07
Postat av: Zico-Bus

Har tänkt på dej <3

Skönt att du håller på att tillfriskna, men ta det lugnt med godiset ett par dagar till :)



Tass&Kram

Zico med matte

2010-10-29 @ 09:22:49
Postat av: Flocken på Onsala

Usch och fy...vi vet vad det handlar om - alla utom jag (vicka) fick magsjuka och det ordentligt. Det låter precis som den du har haft. Detta var i förra månaden men det kommer man tyvärr ihåg allt för väl...men matte tyckte det var "tur" att fler fick det, för då lugnade sig hon lite. Det är ju inte naturligt för en hund att kräkas så mycket. Alla var helt utslagna i ungefär 2 och en halvdag per hund. Det var inte roligt för matte - fick springa upp på nätterna och släppa ut oss hela tiden.



Krya på dig syrran...och ge inte upp - snart är du ute och spårar igen!



Nospussar och tasskramar från oss,

Vicka

2010-10-29 @ 12:32:47
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Vi blev allt lite oroliga där ett tag... när du t o m ratar kyckling och andra godsaker då är det allvarligt.



Skönt att du är uppe på alla fyra igen!



Ha nu en lugn & fin helg, mys mycket... det hjälper :-)



Kram från oss alla!

2010-10-29 @ 23:13:29
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0