Bry med brunnen

Matte var ju ledig idag eftersom hon jobbade jour i helgen. Och i morse konstaterade hon att pumpen gick konstigt, utan anledning och alldeles för ofta. Vildhusse tillkallades och tillsammans tog de sig ner till brunnen och föste bort brunnslocket. Och vad låg där och flöt runt? Jo liken efter fem möss som sett bättre dagar. Blä tyckte Matte och menade att det är tur hon dricker mest Pepsi Max.


Lik från brunnen

Nu var ju inte liken skyldiga till problemen med pumpen och det kvarstår att lösa mysteriet vilket Vildhusse ska ta sig an imorgon.

För övrigt har det varit en trevlig helg trots Mattes nattjobb. Jag fick gott om godsaker på Nattis och sov och sedan kom Matte. Igår var vi hemma mest, Matte var lite seg men höll igång. Jag fick ett spår hemmavid på fält och det gick väldigt bra. Inatt sov Medicinpinnen hos oss och idag åkte hon tillbaka till Stockholm så nu är vi själv igen. Ikväll kom Walle & Beck ut för ett litet spår men jag fick inte träffa dem :( Fy vad trist, fick vara instängd och jag höll en arg konsert över det i L (Lakritstonarten) moll! Grabbarna tyckte nog också det var konstigt. Kan man inte skynda på löperiet? Och hungrig som en varg är jag hela tiden också, känns som det går åt massor med mer energi. Jaja, vi var i alla fall hos Lisa på privattimme och där vankades det ju godsaker :D Roligt var det också.  

Imorgon ska Matte till jobbet men sedan ska hon faktiskt på kurs i Malmö resten av veckan och det verkar hon nöjd över. Är hon nöjd så är jag nöjd, så är det!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag tror aldrig jag har blivit så förvånad någongång. Jag blev så glad när jag förstod var vi var på väg och sedan får man inte ens träffa dig lite grann. Vi kunde väl ha fått pussats lite genom staket. Fy, vad tjaskiga 2-beningarna är!



Pyttsan, efter en sådan blåsning så bestämde jag mig för att gå min egen väg i spåret och jag tyckte banne mig att jag lyckades väldans bra med det. Men jag blev lite skraj när MOR föll... det måste jag oxå erkänna.



Fy bubblans... lite läskigt med de där liken i brunnen. Jag förstår att MOR gärna avstod vattnet som Vildhusse ville bjuda henne på.



LÖP på i en rasande fart nu så att vi snart kan ses!

2010-09-07 @ 19:01:28
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0