Kul torsdagskväll

När Matte kom från jobb blev det en rask runda i skogen, sedan bar det av till Lomma där det blev träning. Massor med folk var där, kul att se så många kändisar.

Efter Lomma körde vi inte hem utan faktiskt till Malmö där Helene med Walle & Beck kom och mötte oss på parkeringen vid teatern för att ta oss på en korvarunda. Toppen toppen toppen. Det blev oxkorv på Slottsgrillen efter en fin tur. Smaskig korv som vanligt. Enda synpunkten på rundan är från Matte som tycker gatukontoret är slöa med att laga trasiga gatlyktor.

Som om det inte var nog med braiga saker så kom även efterlängtar post från Socialstyrelsen till Matte idag. Det var hennes LEGITIMATION (skitsvårt ord) som damp ner i lådan. Toppen säger Matte som nu även på papperet är helt färdig doktor.


Stiligt, eller hur?!

Nu är jag allt en trötter Lakrits som ska natta mig illa kvickt. Även Matte är färdig för sängen, det tar på krafterna med allt nytt på jobbet. Men hittills frid o fröjd, hon verkar tycka det är bra där.

Har en känsla av att Medicinpinnen är anländ till Dagis för en liten stund sedan. Imorgon ska jag allt köra igång henne så hon busar ordentligt med mig. Det gäller att ta tillvara på besökarna!

Kommentarer
Postat av: Renée m flock

Vi säger unisont G*R*A*T*T*I*S till Dr. Marie!

Kram i massor!

2010-09-03 @ 13:48:41
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Kul att vi kom med på ett hörn när det gällde att torsdagskvällen blev riktigt kul.



Tusen tack för korv & glass!



Så härligt att du nu verkligen har fått ditt BEVIS :-)



Ha det gott i helgen, hälsa Pernilla.



Kramizar

2010-09-03 @ 22:48:00
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: zico med matte

Vi vill bara säga

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Tass&Kram

H&Z

2010-09-04 @ 11:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0