Roligt igen

Idag har varit en bra dag. När Matte kom och hämtade mig efter sin nattajour så bar det av hem för att plocka ihop spårgrejorna. Sedan fixade Matte spår till mig medan jag höll konsert i bilburen. Därefter gick vi en runda medan spåret låg till sig.

Såklart försökte jag lura ut var hon hade lagt det...


Hmm...min näsa säger mig att det finns något åt vänster.



Kanske här? Nä...


Kom igen då!!!



Bryggbild


Vårt nu färdigmålade stall som vi passerade på promenixen.


Men så blev det då äntligen dags att spåra!


Sniff sniff sniff sniff sniff


Kolla vad jag har hittat Matte!!!


Spårpinne = mjukost



Jag tuffar vidare mot skogen!

Tyvärr blev det inga fler bilder sedan för Matte slog huvudet i en tjock trädgren när hon skulle försöka hålla reda på kameran, linan samt plocka snitslar :( Det blev en ofrivillig paus men efter en liten stund orkade jag inte vänta på henne så jag satte fart själv igen och då kom hon sättande och fick fatt på linan igen :)

Matte säger att det gick JÄTTEBRA i spåret idag (förutom hennes fadäs). Jag belönades med matburken på slutet, full med stekt strimlad fläskfilé. Mums!  Det var ett hyfsat långt spår på ungefär en kilometer så jag var ganska trötter men väldigt nöjd!

Resten av dagen har innehållit ärenden i S-torp, flera promenader samt trädgårdsfix där jag övervakade insättning av utemöbler, krukor mm i förrådet.

Ikväll åkte jag tyvärr på bad men jag fann mig snällt i det för syftet är ju gott. Förutom pälsvården så är jag nu färdiglöpt och jag skulle bada bort de sista dofterna så att jag kan leka med mina polare igen. Så nu är det alltså fritt fram att komma hit! Så vad väntar ni på??? Kom och lek med mig!!!

Tass & kram
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Vet precis vad din matte behöver, en hjälm :) Kanske med visir och så lite benskydd och armbågsskydd - viktigt med skydd när man spårar med en "Vildhund".

Hoppas ni får en kul storstadshelg. Vi har inget stort på G i helgen - lite sökträning bara - en återhämtningshelg m.a.o.

Hoppas vi ses snart!

Tass&Kram

Zico-Bus (med matte)

2010-09-28 @ 11:08:39
Postat av: Helene

Zico glömde ..... SÅ FINT STALLET HAR BLIVIT!

/H

2010-09-28 @ 11:10:06
Postat av: Medicinpinnen

Ja jättefint stall har ni nu! Håller med!!! Välkommen till storstan. Ses på fredag!

2010-09-28 @ 21:07:39
Postat av: Wallander

Vad skönt att den jobbiga perioden är över för denna gång. Så klart kommer vi snart och hälsar på dig/er igen. Vilken ansiktslyftning stallet fått :-)



Ha det nu bra i Hufvudstaden så ses vi om inget annat på fredag om ca en vecka.



Kramizar

2010-09-29 @ 21:38:11
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0