Ruskpricksväder

Sitter här inne i stugvärmen och vinden viner utanför. Brasan tänd och Matte vattnar blommorna. Ganska mysigt alltså men jobbigt att det blir höst tycker särskilt Matte. Jag tycker temperaturen i nuläget är rätt perfekt med tanke på att jag fortfarande har badrestriktioner. Men nu kan man vara igång utan att bli helt färdig. Minns när Matte och jag båda låg och flämtade på gräsmattan i över trettiogradig värme i somras.

Ja, dagarna går och jag är väl halvvägs ur min kompisisolering nu. Den enda jag får träffa är Beckie och det är ju trevligt men vi är ganska olika. Brottning är inte hennes paradgren utan hon springer som en galning och springer ifrån mig lät som en plätt :( Jag saknar hederliga brottningsmatcher med mina grabbpolare. Och dom saknar visst mig också. Så orättvis livet kan vara ibland.

Imorgon ska vi en sväng till Mattes bror för han fyller år. Där är den hemska trappan som jag INTE tänker gå vare sig uppför eller nerför. Får se hur Matte tänker lösa det.

Om drygt två veckor ska vi en tur till Hufvudstaden. Det blir tåg säger Matte, hon har inte lust att köra. Upp brukar gå bra för vi tar sista tåget och då är det lugnt när vi kommer fram. Men hem....fast nu ska vi åka hem en måndag, det kanske är lindrigare.

Nä vet ni vad....tror jag ska dra mig tillbaka till sängen. Natti-natti!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Hoppas att ni kommit ihåg att justera värmepumpen, så att den alstrar värme och inte kyla :D

Hörde att ni skall reka mark i helgen... hade gärna följt med, men vi måste ju ladda inför tävling (läs: matte måste tvätta, handla, städa ....)

Vi ses!

/H&Z

2010-09-16 @ 21:12:48
Postat av: Wallander

Låter mysigt att få sitta inomhus med sprakande brasa när det blåser som f-n ute.



Halvlek... är det verkligen bara halvlek, tycker det är en evighet sedan vi sågs :-(



Hoppas det gått bra ikväll och att du slapp trappeländet.



Kul att ni har en Sthlmstripp att se framemot!



Trevlig helg på er båda :-)

2010-09-17 @ 21:43:02
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0