Bättring

På förmiddagen idag var Matte iväg till doktorn. Resultatet var helt klart godkänt dvs inget fel på hjärtat hittills som förklarar svimningen. Fast hon såg lustig ut när hon kom hem för hon har fått på sig två olika mätapparater som ska registrera allt möjligt. Dom hänger och slänger runt magen på henne och så var 15e minut så måste hon stå stilla (helt omöjligt för Matte) för att den ska mäta. Annars måste den göra om mätningen (vilket blir så gott som varje gång). Håhåjaja, Matte är lätt irriterad på alltihopa men det handlar bara om ett dygn så hon får stå ut. Imorgon ska hon in och lämna hela rasket igen.

I eftermiddags var jag till veterinären för att Matte tycker jag har varit trött. Inget större fel hittades på mig heller tack och lov. Några prover får vi inte svar på förrän torsdag. En positiv sak är att jag hörde dom prata om mitt badande och veterinären tyckte inte det fanns någon anledning att hindra mig om jag nu var varm och vattnet inte är för ofräscht. Det gillade jag!

Trots vår sjukvårdsdag bestämde vi oss för att åka till den planerade träningen i Sandby ikväll. Och tur var väl det för jag var laddat till tusen och jättepigg. Matte var glad fast hon muttrade något om att jag kunde varit så pigg i morse så hade vi sparat en massa pengar. Fast hon tyckte mest det var jättebra att jag var pigg och bättre att kolla en gång för mycket än att missa något.  

Tjingling på er!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Medicinyogapinnen

Idel goda nyheter!

2011-04-27 @ 19:42:04
Postat av: Wallander

Nu åkte mungiporna upp på oss igen :-)



Låter lite läskigt med de där mätgrejjorna på mattes mage... men bara för en dag kan det väl gå att stå ut.



Ha det gott i sommarvärmen!

2011-04-27 @ 22:35:59
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Renée

2011-04-28 @ 10:34:59
Postat av: Anonym

..jag igen - kan vara bra att skriva något också!!



Lakrits, du kanske bara går omkring och tror att det är valpningstider på gång - man blir lite hängig och är i sin egen lilla värld...men det vet väl matte efter alla år ;-)



Hoppas nu att ni båda piggar på er!



Tasskramar från flocken i norra halland!

2011-04-28 @ 10:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0