Hemmaliv igen

Ja nu är vi inne i hemmalunken igen. Fönstermålning, lite trädgårdsfix, promenader, vila (för mig) och lite annat smått o gott. Jag har hjälpt till med utgrävningen iför stolplyktan där Vildhusse sedan stoppade ner en massa betong som ska hålla allt på plats. Men medan han och Matte pausade passade jag på att göra mitt!


Ganska djupt hål det här...men det kan bli bättre!


Lite grann från ovan...


Igår kväll var Matte iväg och köpte en ny dator. Hon var inte alls glad över det men vår gamla är väldigt trött. Så nu håller vi på att installera den nya och flytta över allt innan den gamla drar sista sucken. Fördelen blir att den nya är en bärbar så jag kan tom ligga i sängen och blogga. Men det kommer att bli lite körigt att lära sig det nya tangentbordet där allting är mindre så det kan bli lite feltryckningar i början.

Idag blev det en tur med Elliot till Pude. Det blev faktiskt bad även för Matte för hon råkade kasta iväg ankan Knut i ett buskage en bra bit ut i vattnet. Kan väl knappast kallas ö för det var bara ett par mindre träd men Knut satt fast i vilket fall och det återstod bara för Matte att dra av sig paltorna och trava i, ta sig ut, klättra upp i lilla trädet och ta ner ankan. Lajbans tyckte jag :o) Matte klagade inte så mycket för vattnet var varmt men blöt blev hon ju! Tyvärr inga bilder från hennes äventyr för Ann hade fullt upp att hämta handduk och assistera.

Bilder på mig och Elliot blev det dock som vanligt. En stilstudie i skall...








Fräckt eller hur?!



Och så en bild på Ellioten!

Efter bad blev det en liten tur i skogen innan Elliot åkte hem och jag vilade mig. Senare under eftermiddagen konstaterade Matte och jag att jag nu har kommit in i det där himla löpet igen. Tradigt men det är inget att göra. Tre veckor tar det tills jag får träffa mina polare igen :o( Under tiden ska jag käka klart mina piller (som är jätteäckliga) och vila mig i fin form.

Tasselikram
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Elliot

Hej din pluttis!Tack för badturen igår.Det var tur att vi hann med att träffas precis före det trista löpet =(

Det kommer att vara så himla länge o tråkgt innan vi ses igen.....snyft....

pilutta dej....

2011-08-18 @ 12:32:51
Postat av: Zico-Bus med flock

Hej, Måste säga att löpet ändå var rätt väl "tajmat", mittemellan Bastudden och Halen-lägret. Men du kunde ju ha väntat en dag till, så att vi hunnit med skogspromenaden idag :( Simma lugnt :)

Tass&Kram

Z&L&H

2011-08-18 @ 12:54:48
Postat av: Medicinpinnen

Det måste gå bra för "Sprätt och fräs" nu när du är i så bra grävform. :-) Tass och kli från nattjobbaren.

2011-08-19 @ 15:59:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0