Höststart

Ikväll var det uppstart för höstens lydnadsgrupp hos Lisa. Jag var träningssugen och vi hade rätt roligt faktiskt! Regnet hann dra bort medan tvåbeningarna snackade en stund inomhus först. Denna terminen är faktiskt två andra flattar med också så nu behöver jag inte representera rasen ensam. Det är Beck & Helene och Bell & Margareta som också hänger med på tisdagskvällarna framöver. Kul! Fast dom ville knappt veta av oss ikväll :(  Bara för att jag luktar gott. Walle var inte med men jag hade väl inte fått prata med honom heller. Uäääää. Jag känner mig lite utmobbad. Beckie är den enda jag kan leka med och hon är ju kul fast hon springer för mycket och brottas för lite.
Jaja, en veckas isolering till, sedan väntar bad (usch) och därefter är jag redo för världens busomgång igen.

Billlösa är vi fortfarande men det finns hopp. Lovas startmotor har varit hos en startmotorexpert idag och han har bytt en del som var trasig i den så imorgon ska den på plats igen och sedan kan vi förhoppningsvis hämta hem vår lilla bil som då ska starta precis lika bra som hon har gjort innan! Men vi har fått låna bil av Vildhusse så vi har kunnat åka dit vi behövt ändå. Schysst av honom! 

Nä, nu är det dags för sängen. Det tar på krafterna att åka på träning! Imorgon är det Mattes sista semesterdag! Hoppas den blir bra! Inga hastiga regnskurar för det tycker vi är lite trist när man är mitt ute på promenaden. Men man kan gömma sig under några stora träd tills det värsta gått över, det funkar rätt bra.

Natti-natti
/Lakkan 


Kommentarer
Postat av: Wallander

Som sagt det fanns bara en anledning till att vi "undvek" dig/er i kväll!



Men kul att vi ses varje vecka och idag har vi varit ute och rekat korvagrillar... hittade 2 st nya som vi får pröva framöver när du slutat lukta så förbaskat gott för killarna.



Hoppas att startmotorsdoktorn lyckades med det han skulle så att ni nu kan rulla vidare med eran egna kärra!

2011-08-31 @ 23:39:23
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0