Svalt och blött men sol ibland

Ja ungefär så kan man väl sammanfatta vädret den senaste tiden. Matte är inte jättenöjd för det är opålitligt målarväder men hittills inga "olyckor" dvs nymålade fönster som blivit rejält duschade. Hon arbetar sig igenom fönster för fönster på vårt hus som trots att det inte är så väldigt stort har många fönster som behöver en rejäl ansiktslyftning. Solgläntan var inte så välskött när vi tog över rodret och det sista som nu är bråttom att åtgärda är just fönstret. Så det är väl giltigt förfall att Matte inte ägnar all sin vakna tid åt mig utan även en del åt huset :)

Igår var vi dock hos Lisa på kvällen. Det blev just uppehåll när vår träningstid började och det höll sedan i sig under hela timmen! Jag kan allt slå på trumma för att jag var piggare än Matte igår och jag fick mycket beröm av Lisa för att jag var så på hugget. Kul med träning! Matte fick i läxa att vila sig lite bättre tills nästa gång.

Ikväll blev det en tur med Elliot till Yddingen med bad och en rejäl promenix.

Nu börjar vi också ladda för Bastudden 2011. På torsdag förmiddag bär det av, vi hämtas upp av Lindebladarna och får åka fint i deras förnämliga bil. Mycket saker blir det säkert också som ska lastas in. Imorgon ska Matte shoppa lite. Men först ska regnkläderna tvättas. Matte hade glömt leversnittar i fickan och dom var inte längre leversnittar utan små mögelbollar...stinkigt...

Nu väntar en förhoppningsvis skön natts sömn.

Tjingling!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Elliot

Ni är så flitiga både du o matte med träning,fönstermålning o allt!

Tack för bad&promenadturen,de var kuligt som vanligt!Vi ska alltid minnas sommaren 2011 - de var då jag blev ett riktigt vattendjur o ganska bra på att simma om jag får säja det själv =)

Ha det gott o vi hoppas att ni får några kul dagar ihop!Hälsa Walle-Kalle,Beck o deras matte.

2011-08-10 @ 13:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0