Uppror

Igår förmiddags såg jag storögt och misstroende på när vardagsrummet förvandlades till en arbetsplats för fönstermålning. Mattan rullades undan, soffan plastades in, pappa på golvet och så två stora sågbockar och en lång skiva och på den tronade tre fönster. Matte har fått en skruv lös tänkte jag och hoppades att det skulle rätta till sig under dagen. Men icke. Kvällen kom och v-rummet fortfarande i upplösning. Dessutom fönster på köksbordet. Plast i fönstren. Vad är det för hus tänkte jag för mig själv. Och som om det inte räckte installerade Matte myggfångarlampan i SOVRUMMET. Hon vet att jag avskyr den! Efter några sura miner från mig åkte den dock väck.

I morse fortsatte målarterrorn. Vid lunch tog vi en promenad till Dagis. När vi skulle gå efter bara en liten stund så tog det stopp. Jag gjorde uppror och ansökte om att stanna på Dagis tills ordningen var återställd. I två timmar passades jag upp av Dagismatte och Vildhusse och sedan kördes jag hem. Då var v-rummet återställt och även köket. Matte hade fattat vinken!

Klockan fem avslutade Matte för dagen. En stund senare tog vi en promenad på fältet som jag älskar så fast där är högt gräs så man kan inte springa så bra där. Sedan åkte vi till Pude och jag fick simma. Härligt!


Långt ut kan Matte kasta leksaken!


Jag med min fyr!

Sedan blev det middag på Dagis med lite kycklig till mig. Så här fina näckrosor finns det förresten i Dagisdammarna:



Nu ska jag lägga mig för jag är allt trötter. Men skönt att ordningen är återställd hemma. Ibland får man verkligen ta i med hårdhandskarna för att visa Matte hur det inte får lov att gå till hemma!

Natti-natti!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Heja Lakkan!

Bra att du ser till att det är ordning på Solgläntan ... din matte verkar ju vara helt sanslös nu för tiden :D Men fint blir det säkert, när hon är klar med sin "målarfobi".

Tass&Kram

Z&L&H

2011-08-28 @ 18:27:53
Postat av: Wallander

Tycker att det var bra att du satte ner tassarna lite!



Hoppas så klart för bådas skull att "evighetsarbetet" snart är till ända.

2011-08-29 @ 23:21:27
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0