Vildhunden spårar igen

Idag åkte vi ut till Revinge igen men denna gång för att spåra tillsammans med Helene med Zico och Lykka och Kerstin med Nisse och Texas. Det blåste upp allteftersom och det var inte så lätt som man först kunde tro att parera vinden på fältet. Men jag njöt av att spåra igen och trötter blev jag, märks att man inte har varit igång på ett tag.

Efter spåren fick jag springa med Zico och Lykka och det var mysigt. Sedan fick jag vänta i bilen medan Matte och Helene inspekterade Toves valpar i S. Sandby. Tradigt...

Framåt kvällen tittade vi in om på Dagis, jag fick ju ha mitt kalenderpaket. En tuggstång idag också, gick fort ner i magen. Matte fick stiligt guldsnöre, bra att ha i juletider!

Ikväll har vi varit hemma och jag har mest vilat mig. Samlar krafter för nästa Stockholmsresa på tisdag, Matte ska på kurs igen och min trogna Dagismatte följer med för att ta hand om mig.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Va, skall du/ni till Sthlm igen... det har jag allt missat. Hur länge är ni borta denna gång?



Nu har du busat med alla de dina utom mig... får vi komma en tur på lördag (måste bara vara hemma till 15 för sedan skall tvåbeningarna tydligen och äta julbord).



Ha det så mysigt i Hufvudstaden!

2011-12-04 @ 23:27:59
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Lakkan

Hej Walle! Klart jag vill busa med dig men vi kommer inte hem förrän senare på lördagen, vid fyrasnåret tror jag. Trist. Men helgen efter kan vi på lördagen. Men då kanske inte ni kan :(

2011-12-04 @ 23:32:01
Postat av: Helene Zico-Bus och Miss Lykka

Tack själv för en trevlig dag på heden. Lykke hälsar och tackar för ett spännande och långt spår. 600 m är personligt rekord. Vi kommer gärna till Lakritsskogen och spårar .... hoppas nu att snön lyser med sin frånvaro ett tag till.

Tass&Kram

ZoLoH

2011-12-05 @ 13:43:07
Postat av: Medicinyogapinnen

Välkomna till den stora staden. Jag kommer vid halv sex på onsdag.

2011-12-05 @ 21:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0