Vildhunden vädrar vår

Snön har snart smält bort helt här i skogen. Även den trista snövallen framför trappan som orsakades av snöras från taket. Matte är väldans glad över att snön försvinner och även om jag skyndar mig att få till så många rull som möjligt innan det smälter så tycker nog jag också det är bra. Nu går det att spåra igen. Jag får långa sköna promenader. Man blir tradigt skitig bara. Inte för att jag bryr mig men så kommer ju Matte sättande med sina torkdukar när jag ska in. Så petigt. Men i vilket fall som helst längtar vi alla till våren. Jag snusar och gräver och bär pinnar för fullt.

Igår var det Nattis för mig. Idag har jag varit med Matte och hon fixade spår till mig. Superkul. Lite hastig i början bara för jag var så ivrig och missade då en pinne men annars gick det bra. Sen i eftermiddags kom Ann & Elliot ut och vi gick en skön långtur upp mot Sturup där det inte är så mycket folk alls. Efter det har jag vilat mig ett par timmar men nu vädrar jag att det är korvtorkning på gång i ugnen. Mums.

Imorgon ska vi till Lisa. Vi har tränat dåligt i veckan men det har ju sina skäl och det får vara som det är. Det ska bli kul ändå. Och imorgon kväll ska jag hyra in mig hos Elliots medan Matte och Dagismatte ska gå på bio.

Men först en lång skön natts sömn!

Tass & kram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Medicinyogapinnen

Vad ska ni se?

2011-02-06 @ 20:12:19
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Det verkar allt som att det kommer en vår även detta år :-)

Hoppas verkligen inte att det blir något långvarigt bakslag om det kommer något.



Roligt att du både har fått spårat och haft besök idag.

2011-02-06 @ 21:46:29
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0