Äntligen lite träning

Två veckor sedan vi tränade sist, då var vi hos Lisa. Sedan har det liksom inte blivit. Men idag tog vi ut träningskorgen på vår skottade uppfart. Det gick väl hyfsat ändå där. Kul att komma igång lite igen. Förhoppningsvis kan det bli torsdag igen om inte vädret är för risigt. Vi måste ju komma igång igen, det går ju inte att vänta på våren för då får vi nog vänta länge tyvärr. Vi grävde fram hopphindret ikväll också på Dagis. Det stod insnöat i en driva. Nu ska vi ta hem det och kanske kan jag få hoppa lite på uppfarten om det inte är för halt där.

Imorgon och onsdag ska Matte jobba vanliga tider. Det innebär tidiga morgnar. Urk. Jag tänker fortsätta sova på Dagis sedan. Men Matte kan ju inte gärna sova på jobbet! Fast två dagar ska nog gå bra. Värre är det nästa vecka, då är det vanliga tider hela veckan. Hur kan Matte planera så dåligt att hon inte har sovmorgon någon dag eller tagit ut sina intjänade timmar. Kasst. Men hon är väl medveten om det och gnisslar tänder över att det står fem tidiga morgnar på schemat.

Idag har Matte börjat plocka undan julpyntet. Nu är ju liksom julen över och nu är det våren vi ser fram emot, då känns det fel att ha julsakerna framme. Jag längtar efter att rulla mig i gröngräset!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0