En vecka kvar...

...tills Matte har semester. Nu ska hon ha nattvecka och snart är det dags för henne att åka till jobb. För mig blir det Nattis. Men nedräkningen har ändå börjat. Fyra nätter ska hon jobba innan vi kan fira. Fredag morgon kommer hon hem och då...vi får allt hitta på något skojigt. Eller så myser vi bara i sängen :0)

Det har varit blött igen. Mycket blött. Igår var vi helt dränkta efter en längre tur på kvällen. Idag har det också regnat men inte lika mycket. För en liten stund sedan åkte Elliot och Ann hem efter att ha varit här och gått skogsrunda med oss. Mysigt! Elliot hittade många små badhålor i skogen :0) Kvavt och fuktigt var det, puh...rent slut nu!

En godispåse står och väntar vid dörren och den ska med till Nattis. Bådar gott. Vi var förresten och vägde mig innan idag. Ett hekto ner bara men någon direkt bantning har jag inte utsatts för heller sista månaden. Antar att det blir ett nytt ryck under Mattes semester men kanske mest i form av mer rast och längre simturer och det kan jag väl överleva :0)

Tasselikram
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Elliot

Tack för skogsturen med bus o spring =)

Angående de där med "badhålor"så e de bara så att jag tycker att det är dumt att inte använda dom....asså när dom ändå finns där lixom =0)

puss&kram din pluttis!

2011-07-22 @ 17:21:37
Postat av: Helene

Yeeees! Nu är det semester och på söndag bär det av till Sjöbo-lägret. Jag ringer/SMS:ar när jag vet schemat för veckan. Vore kul om ni kom och hälsade på ... kanske Ann och Elliot också vill???

Jobba lagom och ät lagom med godis <3

Vi hörs!

Tass&Kram

H&Z&L

2011-07-22 @ 18:25:54
Postat av: Wallander

Skönt att det börjar dra ihop sig till många långa lediga dagar för oss. 5 hela dagar blir det för oss innan MOR kan LOGGA UT och bara ägna sig åt mig & brorsan. De två första veckorna får FAREN snällt allt jobba vidare.



Vi får snart träfffas och prata ihop oss om Bastuddenturen... lär väl som vanligt bli en hel del som skall stuvas in i bilen förutom oss 4-beningar & 2-beningar.



Vad bra att det ändå visade neråt på vågen... det är ju på rätt håll!



"Höst-hälsningar"

2011-07-24 @ 18:54:52
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Lakrits

Absolut måste vi snart planera lite Walle!!! Vad har ni för er till helgen?

Tasselikram

2011-07-25 @ 22:36:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0