Fel på vågen...

....ja det måste det faktiskt vara. För enligt den har jag inte gått ner något sedan sista vägningen. I princip stått stilla. Det är helt obegripligt för jag är ju jämt hungrig och då borde man bli slankare. Men Matte tror det kan bero på att våra promenader har blivit lidande dels av värmen och dels av de argsinta och väldigt många myggen som härjat i skogen särskilt om kvällarna. Dom äter upp en! Fast man blir i alla fall inte sjuk av dom som av fästingarna.

Nåväl, värmen har lugnat sig och förhoppningsvis börjar också myggen göra det så vi kan återgå till våra långturer. Fast jag tycker alla mina simturer borde göra susen :(

Var förresten en sväng till Pudesjön med Elliot i eftermiddags. Matte var rätt vimsig efter att ha jobbat hela natten och kastade iväg en av mina bästa leksaker så den först fastnade i ett träd men sedan ramlade ner tack och lov så jag kunde hämta den. Vilken tur. Hon är urusel på att kasta när hon har jobbat natt!

Annars är det mesta rätt lugnt här. Vi fixar lite i trädgården när Matte är ledig och ibland när hon jobbar så går faktiskt jag och Dagismatte till Solgäntan och jobbar lite också.

Nu måste vi snart gå och koja så Matte orkar en natts jobb till innan hon blir ledig!

/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Rebecca

kikar in :)

2011-06-10 @ 21:52:20
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Postat av: i i d z. [FOTO]

superfin blogg! :D

haft en bra fredag? (:



KRAM!

2011-06-10 @ 22:07:50
URL: http://prinsesc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0