Lykka

Tidigt i morse bar det av till Revinge. Faktum är att redan tjugo i åtta rullade vi in på parkeringen vid Möllan. Starttiden är egentligen nio! Vad har flugit i Matte?! Ovanligt pigg och orolig för att värmen skulle bli för jobbig för mig om vi kom ut senare i spåret. Det kan hon ha haft rätt i för jag var rejält slut ändå trots att jag fick spåra ovanligt tidigt. Varmt var det, inte en liten vindpust ens. Lite uppletande fick jag också. Men sen kom Lykka och då blev jag allt lite bortglömd en stund :( 

Lykka är alltså Zicos "lillasyster" och hon är åtta veckor och fem dagar. Matte fick passa henne medan Helene trampade spår.


Lykka i gröngräset på Revinge


I sin lilla bilbur


Skakar galler...


Helene & Lykka

Efter Revinge blev det lite svalkande bad och sedan en tur i skogen. Sedan ägnade Matte eftermiddagstimmarna till ogräsrensning och plantering av blommor. Jag gnagde ett mumsigt märgben och vilade mig. En tur till Pudesjön och mitt dagliga simpass blev det innan det var dags för allmän samling och mat på Dagis med gästerna.

En kvällsarunda runt sjön är fin att ta, så här vackert kan det se ut.



Nu är det sängdags för mig! Natti-natti!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Skönt att du fick spåra tidigt... det har verkligen varit varma dagar igår & idag.



Vilken liten goding till syster Zico fått! Dock tror jag inte att du blev "bortglömd" så väldans länge.



Hoppas ni haft en fin dag idag!



Kramizar

2011-06-05 @ 22:39:34
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Mamma Sella

Hej Lakrits & Marie,

vill bara meddela att jag har kommit hem från semestern, som ju blev lite annorlunda minst sagt med vistelse på sjukhus i Uppsala. Jag mår jättebra och såret på magen är hur tjusigt som helst och läker bra säger matte..."trots att hon är så gammal" - pyttsan säger jag, jag är inte gammal...iaf inte i sinnet. Nu vill jag leka med pinnar igen och matte sjåpar sig om kortare promenader. Jag vill vara med på de andras promenader som brukar vara så roliga, men det får jag absolut inte. Snart så...matte säger att jag är piggare än på många år! Men så pigg är jag tydligen inte!

Jag har nog tänkt att hänga med ett tag till, så det så!

Tasskramar från mor!

2011-06-06 @ 22:18:55
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Lykka

Tusen tack för presenten och för att du passade mig när matte försvann! Tror att jag snart vill träffa Lakrits också. Zico har sagt att hon är jättemysig <3

2011-06-07 @ 21:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0