Väntat besök

Mattes syrra Pernilla kom ner i onsdags kväll men hon har bott hos Dagismatte och Vildhusse tills ikväll. För nu kom hennes sällskap Tony också ner för att hälsa på lite i Skåne. De är nu inackorderade i vår nyrenoverade gäststuga. Det har varit mat och gott hos Dagis och jag har tillskansat mig en inte så oansenlig bit oxfilé. Mums! Trevligt med en extra flockmedlem, om än tillfälligt. De verkar gilla gäststugan som vi har slitit med att renovera i över en vecka. Jaja, den skulle ju ändå renoveras men det blev lite mer brådis när den skulle bli bebodd plötsligt.

Idag måste vi också gratulera Wallander och Becks Matte Helene som fyller år! Vi var och grattade henne i morse. Presenterna verkade falla i smaken. Tyvärr var ju inte Walle hemma för han fick sin första behandling på djursjukhuset för nossvampen. Kändes lite knasigt att han inte var där men vi lämnade en del godis till honom som jag hoppas han kan snaska i sig. Hörde sen att han kommit hem framåt kvällen men var rätt groggy men ändå hade kunnat äta. En stor puss till ming Walle!

Igår var vi i Hörby och testade lydnaden. Matte var nöjd för platsen gick så bra. Jag har tyckt den varit lite läskig ibland och då skällt för att få hjälp från Matte. Tyvärr kom ingen hjälp :( Men igår kändes det helt okej. Resten av programmet gick väl inte lysande, jo, vissa moment gick väldigt bra men två fick vi nollor på. Matte säger att jag inte samarbetade då. Jag kontrar med att ifrågasätta hur jag ska kunna vara bra på lydnad med en sån Matte som aldrig kan göra som någon annan säger. Vilken förebild?! Nåväl, Matte var i alla fall nöjd med platsen och det var huvudsaken för den dagen så vi åkte hem ändå med en fin känsla och med en massa mums-mums från Vipdog som sålde grejor där. Dom sålde mina favvisar i torkade kycklingprodukter så jag kände mig rätt nöjd när Matte kom störtande från shoppingtältet med två kassar! Två nya vattenleksaker blev skörden också. Testade och den ena mer än godkänd, den andra knappt godkänd men den var också väldigt billig. Ska visa bild på den med bättre betyg någon dag, den är riktigt snofsig!

Imorgon ska vi ut på Revinge och spåra. Tidigt upp säger Matte för sen blir det för varmt för lilla mig som inte mår bra av att utsättas för stekande sol!

Tass & kram
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Helene

Tusen tack för att ni kom och grattade mig och för de FINA presenterna, de föll mig "mer än" i smaken :-)



Grattis säger vi till den braiga platsliggningen... du har blivit riktigt duktig med icke skällandet. Nästan gång så sitter alla moment som dom ska, visst?



Roligt att gäststugan nu är i ordningsställd och invigd av långväga gäster.



Walle är idag piggare och hälsar & tackar så mycket för godsakerna, de föll verkligen i smaken. Hur glad blev inte han när jag sa att han måste äta upp sig några kilo!



Ha en fortsatt härlig helg!



Kramizar



2011-06-04 @ 12:39:49
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Elliot

måste bara säja att vi är så himla glada för att Walle fick komma hem igår efter behandlingen.Toppen att han har matlust och att det dessutom ser ut att bli lite mer mat i skålen framöver =0)

Förresten den där badleksaken Fyren var jättebra,vi skulle ju kunna ha en lista med testade vattenleksaker och betygsätta dom?

2011-06-04 @ 16:16:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0