Födelsedagsfirande

Igår fyllde ju Walle 5 år. Idag fyller Beck 3 år. Vi uppvaktade ikväll när Matte var ledig och hälsade på hemma hos Stadsflattarna. Där fick Matte gott käk och jag en smarrig födelsedagsbakelse. Mycket bus och mys också. Paketupptagning såklart! Presenterna verkade falla i smaken.

Innan vi gjorde entré i lägenheten tog vi en runda tillsammans med Walle och hans MOR. Det blev en runda till Casinogrillen där det avnjöts smarrig korv.




Beck gick på sitt håll med Frida och därför är han inte med på bilden. Men sen var han med resten av kvällen. Jag måste förresten berätta om vilken snygg fickparkering Matte gjorde på Jörgen Ankersgatan! Hon kan klydda lite ibland men den här inkörningen var bara så klockren. Tror faktiskt Walle och hans MOR var vittnen också. Turdag? Vi borde kanske köpt en lott...

Även om det var superskoj att hälsa på kompisarna igen efter så lång tids isolering så är en sak säker: man blir trötter av att hålla igång! Nu väntar välbehövlig vila för både Matte och mig!

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Tusen tusen tack för ALLA fina/roliga presenter, hur i hundan skall skall vi leva upp till detta när du fyller år? Nu får vi ligga i och gnugga geniknölarna lite till!



Tack för en trevlig kväll och ja... din mattes fickparkering var klockren!!!



Sov gott ni båda!



Ps. Visserligen går tiden fort men Beck blev bara 2 år idag!

2011-03-23 @ 23:09:51
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Lakrits

Attans, jag skrev fel!!! Klart jag vet att han blir två år. Tangenterna sitter för nära varandra för mina tassar!

2011-03-24 @ 12:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0