Hungrigast av alla...

...det måste vara lilla jag :(

I måndags och igår vankades åtminstone lite godis när vi var hos Lisa, först privat och sen i grupp. Träningen gick rätt skapligt faktiskt tyckte vi alla. Ikväll har vi haft hemmamys men det innebar också en kurrande mage. Fast jag fick en liten liten extra portion med bara torrisfoder för en stund sedan för Matte hörde faktiskt hur min mage kurrade. Och när vi var ute på en lång runda så åt jag till och med lite gammal beta. Ja, det smakade inget vidare alls men vad gör man när hungern river?!

Imorgon eller fredag ska jag vägas beroende på när vi har vägarna åt det hållet som veterinären är. Jag måste ha gått ner massor med hekton tycker jag.

Nåja, förutom hungern är det väl rätt skapligt med mig. Lite trötta är vi efter tidiga morgnar. Men imorgon behöver vi inte upp så tidigt. Skönt!

Måste säga att jag hade lite tur igår förresten. Jag rullade mig i lite luktegott med fiskinslag vid sjön. Matte var inte särskilt imponerad av min parfym men jag slapp bad. Hon orkade inte... tur för mig! Nu har jag vädrat av mig det mesta igen.

Sägs att det ska bli blött imorgon. Men vi tänkte oss en tur till Lomma ändå på kvällen. Känns länge sedan. Vi får väl bli lite blöta i så fall. Det är åtminstone inte så kallt längre!

Natti-natti!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Elliot

hujedamej,så gräsigt att behöva vara hungrig o utan godis =( fy fabian- bara en gammal beta å gnaga på!

tycker att det kunde vara lagom att du rullar av dej fisk-lukts-parfymen i sängen hihi!!

2011-03-30 @ 22:24:00
Postat av: Wallander

Kurr i magen.... tur det hördes så högt att du var hungrig så att du fick lite lite extra kulor. Du skall se att du snart är smal & smärt igen... fin är du alltid oavsett :-)



Jag fick inte följa med till Lomma idag... MOR ville inte att jag skulle ligga och bli blöt & kall, snällt av henne att tänka på mig!



Hoppas att vi snart kan ses... vi måste ju pröva Korvhuset en vacker dag :-)



Kramizar



2011-03-31 @ 22:53:00
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Helene och Zico

Pratade precis med Lotta om din vikt --- skojar, jag nämnde i förbifarten att du var lite rund. Då berättade hon att Curry hade samma problem efter löp .... d v s kroppen fylls av vatten, och några veckor efter löpet, så var kroppen som vanligt. Du kan ju hoppas på det ..... för då kommer det nog att finnas godis i mattes ficka igen <3

Ha en mysig helg .... det verkar bli fint vårväder:)

Kramar

H&Z

2011-04-01 @ 19:04:38
Postat av: Helene och Zico-Bus

Vi skrev ett inlägg här för ca 2 timmar sedan. Men det försvann :( I vilket fall som helst ... det blir nog snart godis till Lakkan ............. Kram/H&Z

2011-04-01 @ 22:09:01
Postat av: Lakrits

Ibland är det lite segt för kommentarerna att synas men det verkar som dom oftast finns där och kommer fram så småningom. Så var det i alla fall denna gången.



Jag hoppas verkligen ni har rätt också!!!



Tjingling!

/Lakkan

2011-04-01 @ 22:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0