Mycket bra just nu...

Det är många bra grejor som händer just nu tycker jag!

Elliot är bättre och har fått besked att det inte var något farligt som plockades bort från hans mage. Det tycker vi är toppen! Så kanske jag får leka med honom snart.

Lova, vår bil, var igår på besiktning och blev helt godkänd. Toppenbra det med.

Matte jobbar inatt men sista natten, sen är hon ledig måndag och faktiskt två dagar till senare i veckan. Eller ledig och ledig, hon ska jobba med en del saker hemifrån torsdag och fredag som har med kursen hon gick att göra samt lite annat men hon är ju hemma och det är bra! Så efter inatt börjar en tid när Matte faktiskt är ledig lite mer! En vecka varje månad och några dagar här och där också.

Lite har vi börjat fixa i trädgården också, fruktträden ska ju klippas. Jag hade råkat gräva en stor håla under ett av äppleträden. Lika bra att erkänna för jag var ändå huvudmisstänkt. Det dumma var att Matte råkade trampa i den. Hon borde nog se sig för lite bättre för det är lätt hänt att jag råkar dra några svep med tassarna så här i vårtider. Ja, det kanske inte var så positiv grej fast det var mina vårkänslor som drog iväg med mig och dom är ju positiva!

Medicinpinnen har fått AT tjänst på S:t Görans sjukhuset i Stockholm. Det var efterlängtat så att även hon kan få sin legitimation så småningom! Grattis från oss!

Syster Yster är tillbaka från sin Afganistantur. Skönt tycker vi!

Och sist men absolut inte minst.... Inatt blir det SOMMARTID!!! Matte får jobba en timme mindre :) men viktigast av allt, det blir ljust ända till klockan åtta om kvällen! Pannlampan kan stuvas undan för säsongen! JIPPIE!

Tjingeling!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Härlig positiv läsning :-)



Lyckliga du som skall få ha din matte mera hemma hos dig :-))))



Vädret kan vi inte heller klaga på även om det idag varit lite kyligare men den gula har lyst hela dagen... MYS!!!!



Grattis till medicinpinnens AT-tjänst!!!!



Vi hörs & ses snart!

2011-03-26 @ 16:43:59
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Medicinyogapinnen

Ja det var verkligen efterlängtat. Start 18 juli. Mitt i sommaren men lika bra att komma igång. Nära(ca 30 min) till jobbet och yogastället (ligger 5 min från St Göran). Vårdcentral i stan eller västerort och mitt liv kan fortsätta som jag vill ha det även under AT:n. Nattjourvecka var 3:e vecka på kirurgen men det får jag stå ut med. Saknar er där nere. Tänkte att jag ska komma ner första helgen i juni, långhelg 2-6. Får se om det går tidigare också, över en helg eller så. Men det återstår att se. Vet inte just nu. Härligt att ni ha det bra! Bra att matte har mer ledigt framöver. Det behöver hon! Kramar

2011-03-27 @ 15:14:44
Postat av: Elliot

Håller med Walle att det var bara positiva nyheter! Känns bra efter så mycket skit som varit.

Grattis MP till AT-tjänsten!

Lycka till från E med matte

2011-03-27 @ 20:24:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0