STORT GRATTIS

Till Wallander och Elliot som idag fyller 5 år! Ja, hela Nattkullen fyller såklart fem år men det är ju mest Walle och Elliot vi träffar. Tyvärr kan jag inte träffa någon av dem idag. Elliot är fortfarande belagd med busrestriktioner pga sin operation och Walle är säkert ledig ikväll men då jobbar Matte och jag kan inte ta mig till stan själv. Men imorgon kväll ska vi fira Walle samt då också brorsan Beck som fyller år imorgon faktiskt! Elliot har Matte och jag redan lämnat paket till och vi kommer så fort Elliot får ok att leka.

Vårvarmt och skönt är det ute. Det blir mysiga turer i skogen och lite träning också när Matte är ledig dagtid denna veckan. Jag drack ur sjön idag för första gången sedan i höstas, det har ju varit så fruset. Men nu tinar det. Mycket lukter kommer fram som måste undersökas. Matte tycker nog är lite disträ men vem är inte det i vårens villervalla av dofter!

Tass & kram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Elliot

Vet inte riktigt vad jag ska säja merän:TACK!!!

Det är synd om din matte för hon måste bli alldeles ruinerad för att hon känner MEJ!Så fina presenter fattar inte hur ni har kunnat hitta på allt.

Måste berätta en liten hemlis...den där skalpaddan den funkar skitbra att totta på du vet som panda.

tusen miljoner pussingar från mej till er,men jag var ju lite besviken igår o matte skrattade för jag stod länge o väl o snusade exakt på den plats där ni stod med bilen...nedras oxå...

Tack o hej med hopp om snar busfrihet!

2011-03-22 @ 14:47:08
Postat av: Wallander

Tack för grattiset här oxå.



Tänk nu på att hålla igen lite på matintaget imorgon... för det vankas smarrigheter här hemma då!

2011-03-22 @ 23:17:51
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Zico-Bus

Hurra för vårvärmen och alla goa dofter.

Vi ska på utflykt till helgen (redan imorgon faktiskt). Åker till Blekinge/Småland, så det blir ingen träning, men förhoppningsvis några långa och härliga skogspromenader.

Tass&Kram

Zico-Bus med matte

2011-03-23 @ 12:06:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0