Ledsamt igen

Min bästis och fästis Walle är inlagd på Djursjukhuset igen. Hans nos blöder igen. Jag är väldigt väldigt ledsen för detta :( Dessutom har Mamsen min, Sella alltså, gått och blivit sjuk och fått opereras. Hon är hemma igen men tagen av det hela. Dels hade hon något som heter livmoderinflammation och sedan har hon en "grej" på ena benet som dom inte kan operera bort. Mamsen min är ju inte purung längre precis men har ju varit så pigg. Jag rekommnderar rehabdiet med kokt kyckling, sås på kycklingspad och lite kokt ris. Mest av kyckling såklart så man får rejält med krafter.

Vi försöker hålla modet uppe trots eländet men det är inte så lätt alltid. Det får vara nog med elände snart! En rolig sak är att Zico har fått en ny liten kompis i huset på Blomstergården som heter Lykka. Hon är bara åtta veckor och har mycket att lära sig om livet!

Jobbedag för Matte imorgon också sedan är hon lite ledig igen i och med långhelgen som kommer. Vi hoppas Walle Kalle får komma hem igen imorgon och att hans behandling kommer igång med det snaraste så han slipper sina nosblödningar! Det är tydlgien någon otäck svamp som slagit sig ner i nosen på honom och växer och ställer till det och den måste behandlas! Tills vidare får vi inte träffas helt enkelt för att Walle då blir så glad att se mig :) men risken ökar då för nya blödningar och den risken kan vi inte ta. Men jag finns kvar Walle och så fort du får tillstånd så ilar jag till dig!

Tass & kram
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Elliot

ja du Lakkan,det har varit mycket trista händelser bland våra "nära o kära".Jag o matte blev oxå jätteledsna när vi hörde att Walle-brorsan fått åka till sjukhuset igen ;,,,( Vi tycker att dom borde skynda på med att få hem den där medicinen =(

Så vi sänder goa varma tankar till Walle,mamma Sella. Och naturligtvis till Zico o hans nya lillasyster!Skönt att det finns nån Lykka i allt eländet!

2011-06-01 @ 10:26:11
Postat av: Wallander

Bästis/Fästis... vad gulligt det låter.

Jag gillar verkligen inte att behöva åka tillbaks till sjukan imorgon igen men nu hoppas jag verkligen att det som nu skall sprutas in i näsan min skall ta död på skiten en gång för alla. Jag hoppas verkligen oxå att jag får komma hem imorgon em igen, men det finns en risk för att jag får stanna över natten pga ny blödningsrisk.

Om en månad skall proceduren upprepas men jag hoppas verkligen att inte stillhetsrestriktionerna varar så länge. Jag längtar efter att få bada!



Trist med din mamma, hoppas att hon snart piggar på sig.



Kramizar

2011-06-02 @ 21:17:04
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Zico-Bus

Jag känner mig rätt piggelin igen, men fortsätter med Ronaxan-tabletterna i 2 veckor till. Hoppas hoppas att Walle kryar på sig snart. Och din lilla mamma också!

Sen vet jag inte om Ann har rätt om att "lyckan" har kommit till oss .... trodde inte att den hade så vassa tänder. Inte heller att den snodde alla mina leksaker, hänger i mattes hälsena när hon ska flytta sig, etc. etc.

Men hon är rätt söt, när hon använder min bakdel som huvudkudde <3

Hoppas vi ses på Revinge imorgon.

Tass&Kram

Zico (och Lycka och matte)

2011-06-03 @ 08:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0