Min 5-årsdag

Idag fyller jag hela 5 år. Tänk vad tiden går fort. Jag föddes på kvällen den 25 maj 2006. Nu är det kväll den 25 maj 2011 och jag är helt slut i huvudet och kroppen efter en innehållsrik dag. Mätt i magen är jag också :=)

Först och främst så har Walle kommit hem till sin flock igen och det råder lite mer frid i mitt och Mattes oroliga hjärtan. Massor med pussar till min Walle!!!

Min dag började med ett spårprov i Fulltofta där jag tuffade runt ett öppenklass spår och fick med mig ett förstapris hem. Att få göra det bästa man vet på sin födelsedag nämligen spåra är inte alls en dum början! Efter spåret tog jag mig ett litet bad vid Naturcentrum pölen:



Sen åkte vi och tränade lite lydnad, några ärenden och sedan hem. Matte jobbade lite, jag övervakade. Men strax kom Dagismatte och Vildhusse. Dagismatte hade med sig så fina blommor till oss! Vildhusse har snickrat på vår gäststuga så den blir jättefin! 

På eftermiddagen blev det sedan fika och paketöppning. Jag fick massor med fina saker. Tänk så snälla kompisar vi har, både två och fyrbenta.

Av Walle fick jag ett kyltäcke. Det kan jag behöva både till att svalka min kropp när det är varmt och mina upprörda känslor ibland :) Leverans i slutet av juni men jag fick presentkort och världens gulligaste kort:




Av övriga flocken Lindeblad fick jag en lyxig leksak som är önskedrömmen för mig som älskar dragkamp:



Jag fick också en leksak som är en ring (flyter i vattnet) med en kastare till så man ska få iväg den extra långt. Dessutom en jättemjuk och stor kossekudde som jag redan invigt:


Myyyyysigt!

Av Zico med Matte fick jag ett aktiveringsspel Dog Spinny (ska provas imorgon men jag är för trötter nu). Jag fick också en härlig kampleksak med rätt konsistens för mysiga tuggstunder!


Mums!

En rolig badleksak med snöre som man kan hala in den i fick jag också:



Världens största öra (kan det verkligen vara gris, tror mer på elefant?!) fick jag också.


Visst ser jag förvånad ut. Så stort!!!


Av Elliot fick jag ikväll ett halsband som är det finaste halsband jag har haft i mitt liv:


Så vackert. Guldigt och lyxigt, stilrent och prefekt passform.

Fick också en kulig vattenleksak av Elliot, tror man kan kasta den långt :) Godisbox med en aktiveringsleksak fick jag också.

När vi träffade Elliot ikväll fick vi springa tillsammans i Furet och jädrans bad jag snabbade på benen. Riktigt busig var jag :) Sedan åt vi medhavd tårta/baktelse som Matte hade fixat:


Mumsmums tårta!

Ikväll fick jag också visa upp min spårförmåga på klubben när det skulle vara stor avslutningskväll på kurserna och de behövde en spårhund som visade hur det ska gå till i spåret. Inga problem för mig inte! Men nu är jag riktigt trött och ska gå och nanna.

Har förresten glömt berätta vad jag fått av Matte, nämligen ett svart stort fårskinn, specialsytt som jag kan ha i bián inomhus eller på vintern när det är extra kallt i bilen. Mycket lyxig är den.

Tusen tusen tack alla för en toppenbra födelsedag. Bättre kan jag nog knappt önska mig :)

Natti-natti på er alla!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Vilken 5-årsdag, så mycket roligt och så uppvaktad :-)



Kul att du blev glad för dina presenter!



Det är så skönt att ha Walle hemma igen. Han är trötter... går fram och tillbaka från Fridas mjuka säng till bian med sitt fina fårskinn. Tror verkligen att han njuter av att få ligga bekvämt igen och slippa "inburningen".



Kramizar

2011-05-26 @ 12:17:02
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Elliot

Ja du fick verkligen en födelsedag värdigt en drottning =)

Så himla fina saker du fick!Å tänk att du oxå fått en sån där gosig k(o)udde =) en sån fick jag av min bror när jag fyllde 5,den e supergosig och otroligt "tottbar" =) jag kan lära dej knepet vid tillfälle.

Och sen blev det ju lite x-tra och fina presenter:Walle har kommit hem till sina människor och Zico är snart på bättringsvägen!

2011-05-27 @ 13:06:33
Postat av: Elliot

Ojdå jag glömde visst att tacka för tårtbiten!Den var väldigt stor o god och tog en stund för mej att äta...

ps.jag är nog tacksam för att du inte har berättat vad den blå ankan kallas =) det får vara en hemlis..

2011-05-27 @ 13:21:19
Postat av: Helene och Zico-Bus

Nu blev vi "nosfikna" --- vad kallas den blå ankan??

Sen kan jag berätta att Zico fick också en lika stor och god tårtbit.... och tyvärr tog det INTE en stund att sluka den :( Som tur var hann vi ut från huset innan den kom upp igen. Tårtmissbruk kallas sådant :(



Och som sagt var, snöret i vattenleksaken tänkte vi kunde vara bra när matte kastar upp i träden .... då slipper hon klättra :D



Må så gott i helgen .... vi ska ta det lugnt, äta penicillin och små små portioner av Hills ID.

Tassar och kramar

H&Z

2011-05-27 @ 18:19:33
Postat av: Elliot

haha Helene!förstår att du blev nosfiken utan att vara "nosvis" =0) men jag vet inte ifall just det namnet gör sig så bra i tryck....får kanske berätta det vid tillfälle istället....

Det känns verkligen härligt att du har fått hem Zico igen.Mys nu riktigt mycket för snart är det slut på friden =)

2011-05-27 @ 21:48:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0