Adventskalendrar och promenix med Elliot

Matte har hållit på med årets upplaga av Benkalendern.



Skönt att det är klart för jag tycker allt det är lite jobbigt med allt godis som ligger utspritt. Jag skulle aldrig stjäla men det är ändå lite påfrestande.

Leveranserna har också börjat. Ikväll har Zico, Lykka och Elliot fått sina kalendrar. Jag fick inte träffa Zico och Lykka men hos Elliot fick jag äntligen komma ut och vi tog en kvällspromenad tillsammans med våra mattar. Härligt att få träffa polare igen. Elliot var också glader. Roligt också att hitta på lite andra kvällsrundor än hemma med pannlampan för den varianten kan vi. Det går ju bra (förutom när Matte har glömt ladda lampan och den tar slut på halva rundan) men man behöver variera sig lite.

Matte fick också en superfin adventskalender av Elliot, Wallander och Beck. Men säkert har mattarna haft några fingrar med i spelet också.



Säg mig, hur tror ni hon ska klara att vänta till 1/12. Men det måste hon. Hahaha. För annars skvallrar jag!

Imorgon ska vi åka till stan på kvällen och jag får träffa Walle. Grabbarna ska få kalenderleverans och jag hoppas på korv. Sedan ska vi hämta Mattes syster Pernilla som dimper ner i Lakritsskogen över helgen.

Tass & kram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Elliot

Ja vi är några stycken som verkligen har tur att denna fina o goda ben-kalender =)

Å jag kan säja att det är inte bara din matte som har svårt att vänta för varje gång min matte varit där min kalender hänger så har jag kommit som ett skott men det har jag inte haft något för =0(

Tack för att du gjorde mej sällskap på runda i går kväll det muntrade upp mej mycket kan jag säja.

puss o kram

E

2011-11-25 @ 17:32:31
Postat av: Helene

Hej hopp!

Fick inte veta att ni varit här förrän i eftermidag när vi kom hem från Blekinge. Benkalendrarna är upphängda .... h ö g t! Jättefina! Din matte och du är helt fantastiska <3 <3 Vi skäms lite för att vi inte har överlämnat något fint till er .... men kanske får vi lita på tomten :)

2011-11-26 @ 16:57:38
Postat av: Wallander

Ha ha, jag har samma problem som din matte & som Elliot... tittar suktande upp mot taket flera gånger om dagen, men får bara höra att ett par dagar till får du allt bärga dig. Ja ja... den som väntar på något gott väntar väl aldrig för långe.



TUSEN TUSEN TACK snälla ni!



Tack för korven i fredags, den lades sig gott i magen... likaså snöflingebilarna till MOR :-)



Ps. Jag hoppas att Beck skall fixa att öppna sina paket själv i år.

2011-11-27 @ 18:08:42
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Kennelma

2011-11-28 @ 16:50:47
Postat av: Flockmamman

Snabb som alltid...tassarna blir det till trots lite för klumpiga för dagens moderniteter, he,he...!

Men måste få säga att era kalendrar slår allt annat med råge och kanske borde våra flockledare kunna åstadkomma något i samma stil men, nejdå här hemma lyser detta med sin frånvaro. Tur att det är annat i dessa tider som lyser upp tillvaron för oss! Ni är sååå duktiga och kreativa och vi önskar er en skön inledning på decembermånaden!

Tasskramar från oss!

2011-11-28 @ 16:56:50
URL: http://www.concurro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0