Punkterad ballong...

...ja så var Matte i måndags. Redan på morgonen hade hon en gräslig huvudvärk. Den blev bättre framåt dagen men vid lunch kom hon ändå hem från jobbet för hon var helt slut. Och sannerligen...hon bara låg hela eftermiddagen i olika omgångar. Helt kass. Lite piggare på kvällen. Vi somnade jättetidigt men igår morse var det ändå väldigt trött min hos Matte. Fast vi gick upp, hon tänkte att det nog gick men ändrade sig en stund innan det var dags att åka iväg. Klokt tyckte jag och gick i sängen igen! Det blev en lugn dag förutom när Elliot kom en runda. Både han och jag sprang som galningar. Tyvärr hörde jag att han fick ont i ett ben sedan :( Hoppas det går snabbt över!

Idag är Matte nästan som vanligt igen tycker jag. Konstig sjukdom men något var det för min Matte är inte någon latprick.

Vi missade träningen i Sandby igår men jag sov gott med huvudet på kudden när vi skulle tränat :) I gengäld har jag fått apportera en del för då är det lite lugnare för Matte, det är jag som jobbar. Det har gått ganska bra faktiskt. Nu hänger ninerna och fasanen på tork framför brasan på vår torkställning och det är jättejobbigt för jag måste hålla koll på dom hela tiden.

Imorgon och fredag jobbar Matte som vanligt. Sen är det helg men jobb för Matte lördag natt. Men jag har hört rykten om att Walle med flock ska komma på besök lördag förmiddag. Det ser vi fram emot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0