Blandad kompott

Det har varit lite blandat mående sedan sist jag skrev. Jag tappade aptiten helt i torsdags igen. Kräktes två nätter i rad och Matte var olycklig. Dagismatte blev än mer olycklig när jag matvägrade helt. I fredags kväll var jag en trötter liten hund, kroppen var tung och jag ville bara ligga. Det resulterade i att Matte inte heller ville något och klockan åtta på kvällen gick vi till sängs! Inte normalt hos oss kan jag säga!

Igår morse kändes det lite bättre. Jag fick i mig lite mat under förmiddagen, gick ett litet spår och mumsade kyckling därefter. Men sedan åkte Matte motvilligt till jobb och jag tillbringade kvällen och natten på Dagis. Inget emot Dagismatte och Vildhusse men det blev oreda i allt igen och jag kunde inte ens äta grillekorv. Sorg :(

I morse hämtade Matte, trött och olycklig över att jag inte mått riktigt bra. Men sen har det repat upp sig en hel del under dagen. Jag åt kyckling utomhus, kändes lättare än inne. Sen kom Elliot och Ann vid lunch och vi gick en jättelång runda på nästan tre timmar! Jag och Elliot fick lite färdkost på vägen med kycklingpinnar. Matte och Ann hade nog också behövt något för dom var rätt slunkna när vi kom tillbaka. Jag och Elliot var också trötta men nöjda. Lite färskt vatten satt fint.


Mysigt att dricka ur samma skål!

Jag fick en jättesöt kompis av Elliot. Han ska heta Alfons!


Hej Alfons!

Lite av varje har det blivit under sen eftermiddag och kväll. Faktum är att ikväll var jag hungrig för första gången på länge. Jag gick ut i köket och väntade och vips var Matte där och fixade till lite som jag åt utan knot. Nu är jag trötter och ska gå och vila huvudet på kossekudden. Bäst att vila sig inför veckan som kommer. På tisdag bär det av mot Storsta'n. Matte ska på kurs i Stockholm och jag och Dagismatte åker med. Ska bli kuligt att träffa Syster Yster och det brukar vara okej att bo hos henne även om hemma är bäst. Men jag följer hellre med än är utan Matte i fyra dagar! Tror bestämt att Alfons får följa med på resan.

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Elliot

Vilken runda vi fick igår allså!!Men jag tyckte att det var lite dålig krut i våra mattar,deras ben var mest som överkokta spagetti....

Jag är glad att jag kan pigga upp dej lite så du får aptit =)

Men det var ett "streck i räkningen"när vi kom hem för då åkte jag i badkaret!Undrar varför?

Kul oxå att du gillade "Elle-musen"så mycket att han får följa med o se storstan....

Ha det bra så länge vi ses snart igen.



2011-10-24 @ 16:10:12
Postat av: Wallander

Vad trist att du varit kass i kistan... hoppas vändningen kom med Elliot!



Hoppas ni ALLA har det bra Hufvudstaden!



Kan väl höras när ni kommit hem?!



Kramizar

2011-10-25 @ 18:11:33
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0